Slått av kona - ble skilt

Christian Slater ble slått av kona - nå skilles de.

BLE BANKET OPP: Hollywoods badboy anmeldte kona etter at hun sendte ham til legevakten med en rett høyre til tinningen... Foto: All Over Press
BLE BANKET OPP: Hollywoods badboy anmeldte kona etter at hun sendte ham til legevakten med en rett høyre til tinningen... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Utslått!

SEHER.NO: Christian Slaters skilsmisse fra kona Ryan Haddon er endelig. Det er uklart hvor mye han får se barna. Ifølge Femailfirst har Christian søkt om delt omsorg for sønnen Jaden (7) og datteren Eliana (5). Men det er slett ikke sikkert han får det som han vil.

Christian hadde rykte som Hollywoods verste badboy ved siden av Charlie Sheen, med heroin, våpen og damer. Han har tilbrangt mang en natt i fyllearresten, og sonet 59 dager i fengsel etter å ha slått sin dåværende kjæreste. I tillegg beit han en mann som prøvde å redde henne - og sparket ned politimannen som arresterte ham! Han er også arrestert flere ganger for å gå med skarpladd våpen uten tillatelse!

Men etter at han møtte Ryan Haddon klarte han å roe seg, for en stund...

Det vakte oppsikt i 2003 da Ryan Haddon ble arrestert av politiet for å ha slått ektemannen til blods. Det skjedde ute på byen i Las Vegas, og Slater måtte på legevakta for å sy. Han begjærte da skilsmisse på grunn av mishandling. Men paret skværet opp - og holdt ut enda et par år sammen. Paret gikk fra hverandre ifjor, etter syv års samliv og fem års ekteskap. Den gang ble det forklart at Ryan ikke (35) ikke orket å bo i London mens Christian spilte i teateroppsetningen av "Gjøkeredet" der. Paret uttalte at de ville prøve å oppdra barna sammen, til tross for at ekteskapet tok slutt. De møttes i 1998 og giftet seg på Valentine's Day to år senere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer