PÅ TOPP: Jessica Biel. Foto: All Over Press
PÅ TOPP: Jessica Biel. Foto: All Over Press Vis mer

Slått av kjærlighetsrival

Scarlett må se seg slått av Jessica når listen over verdens 100 mest sexy kvinner kåres.

Publisert

Venninner og kjærlighetsrivaler!


SEHER.NO: I begynnelsen av året gikk det friske rykter om at både Jessica Biel (25) og venninnen Scarlett Johansson (22) datet pop-ikonet Justin Timberlake (26).


Skuespiller Scarlett Johansson, som spilte i Justins dampende hete musikkvideo "What goes around, comes around", opplevde den verste rykteflommen.


Neppe vanskelig å forstå, med tanke på videoens svært så sensuelle scener der Justin og Scarlett ikke akkurat holder seg på en armlengdes avstand fra hverandre...


Til tross for dette påstår Johansson at hun aldri har datet Justin... Kan hun være redd for represalier fra Justins ex-kjæreste Cameron Diaz?


Dersom dating-ryktene allikevel skulle vise seg å stemme, kan Justin skilte med å ha datet verdens to mest sexy kvinner. Det melder det amerikanske herremagasinet Stuff, som også har foretatt kåringen.


"Den syvende himmel"-stjernen Jessica Biel stakk av med seieren, mens Scarlett Johansson havnet tett etter på plass nummer to.
Videre nedover så lista slik ut:


3. Jessica Alba (25)


4. Eva Longoria (32)


5. Katharine McPhee (23)


6. Sienna Miller (25)


7. Olivia Wilde (23)


8. Angelina Jolie (31)


9. Malin Akerman (30)


10. Christina Aguilera (26)

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer