SEXY LUBBEN: Gutta i NRK P3s "Radioresepsjonen" beskrev Mira Craig som "sexy lubben" i mandagens sending.  Foto: NRK
SEXY LUBBEN: Gutta i NRK P3s "Radioresepsjonen" beskrev Mira Craig som "sexy lubben" i mandagens sending. Foto: NRKVis mer

Slåt tilbake mot "vekthets"

- Jeg er sunn og frisk, sier Mira Craig.

SEHER.NO: Tidligere denne uken fikk NRK P3s "Radioresepsjonen" mye oppmerksomhet på grunn av programledernes harselering med Mira Craigs (26) kroppsvekt.

Under mandagens sending diskuterte programlederne Bjarte Tjøstheim, Tore Sagen og Steinar Sagen popstjernens kropp, og sistnevnte mente at Mira kanskje var "på grensen til lubben", skriver 730.no.

Mira, som i fjor ble kåret Norges fjerde mest sexy kvinne av herrebladet Manns lesere, slår nå tilbake mot "hetsen".

- Haha, utrolig lættis. Jeg er sunn og frisk. Bare vent til han ser den nye musikkvideoen min, så kan han gå og vaske munnen sin med såpe, sier popstjernen til 730.no.

Mira befinner seg for tiden i LA hvor hun spiller inn videoen til hennes nye låt "I`m The One" med den norske stjerneregissøren Reinert "Ray Kay" Olsen, som blant annet har laget videoer for superstjerner som Beyoncè Knowles.

"Radioresepsjonen"-guttas uttalelser om deres felles sexfantasier om popstjernen, har hun imidlertid ikke sagt noe til.

- Vi har jo innrømmet for et par år siden her i "Radioresepsjonen" at vi alle har onanert til Mira Craig, at vi har tenkt på henne mens vi har onanert. Jeg spår at Mira kunne lagt på seg 15 kilo til, men da hadde jeg sluttet å onanere til henne, er blant det Sagen uttalte under sending.

Miras neste album har planlagt lansering til våren.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Mira kan bli tv-serie!