ORKER IKKE MER: Douglas orker ikke mer av konas adferd. Raseriutbruddene, humørsvingningene, sinnet og smugdrikkingen hennes skal ha ødelagt forholdet. Foto: FAME FLYNET
ORKER IKKE MER: Douglas orker ikke mer av konas adferd. Raseriutbruddene, humørsvingningene, sinnet og smugdrikkingen hennes skal ha ødelagt forholdet. Foto: FAME FLYNETVis mer

- Slåss for å redde ekteskapet

Superparet Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones skal ha levd adskilt i mange måneder.

SEOGHØR.NO: Forholdet mellom filmstjernene Michael Douglas (68) og Catherine Zeta-Jones (43) skal være over. Det melder tabloidavisen National Enquirer.

Ifølge ukebladet skal ekteparet ha levd adskilt i mange måneder. En skilsmissestrid er ventet, men ikke før etter Emmy-utdelingen som finner sted i september.

Douglas er nemlig favoritt til å vinne en pris for sin rolle som Liberace i «Mitt liv med Liberace».

Det er 68-åringen som hevdes å ha slått opp, og grunnen er rett og slett at han ikke orker mer drama med kona.

- Catherine slåss for å redde ekteskapet, men han har fått nok. Han har gått gjennom så mye de siste årene, og kjenner at livet er for kort til å gå gjennom all elendigheten - hennes ville raseriutbrudd, humørsvingningene, sinnet, smugdrikkingen og den krevende atferden, forteller en kilde til avisen.

Forholdet har vært gjennom en rekke prøvelser. I 2010 ble Douglas' sønn, Cameron, dømt til fem års fengsel for bruk og salg av narkotika. Kun måneder senere ble Michael rammet av kreft i strupen. I etterkant har Zeta-Jones vært til behandling for sin bipolare lidelse.

- Michael elsker Catherine dypt, men grensen for hva han orker når det kommer til hennes adferd er nådd, forteller en annen kilde.

LES OGSÅ: Til angrep på ektemannens leger