LITT SPESIELL: Slash har en forkjærlighet for prostituerte. Aller helst skal de være fra sør-amerika. Foto: All Over Press
LITT SPESIELL: Slash har en forkjærlighet for prostituerte. Aller helst skal de være fra sør-amerika. Foto: All Over PressVis mer

Slash elsker prostituerte

Strippere er ikke godt nok for rockeren Slash.

SEHER.NO: Den tidligere Guns N'Roses gitaristen Slash (42) elsker prostituerte fra Sør-Amerika, skriver Femalefirst.com.

Rockeren, som nå er medlem av bandet Velvet Revolver, avslørte sin forkjærlighet for prostituerte til en kvinnelig venninne da han nylig var på strippeklubben Sophisticats i London.

- Jeg har sett alt dette før. Denne klubben er kjedelig. Hvis du ønsker deg en ordentlig stripper så skaffer du deg heller ei hore. Jentene i Sør-Amerika er de beste - de er med på absolutt alt, fortalte han ifølge nettstedet.

Slash, som egentlig heter Saul Hudson, avslørte også at han gikk i de samme klærne for tredje dag på rad etter at flyselskapet Air Canada mistet bagasjen hans på vei til Storbritannia.

- Kofferten min inneholdt veldig mange dyre smykker og alle skinnbuksene mine. Jeg så en koffert som liknet på min på flyplassen og jeg tenkte på å ta den, men da kunne jeg ha endt opp med å gå rundt i kjoler i London.

LES HER: Kjendisenes sexfadeser