Durek Verrett:

Slår tilbake

- Ville vært død uten hjelp fra skolemedisin.

SLÅR TILBAKE: Det har stormet rundt prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. Nå slår sistnevnte tilbake. Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images
SLÅR TILBAKE: Det har stormet rundt prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. Nå slår sistnevnte tilbake. Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld ble det kjent at Epilesiforbundet hadde valgt å avslutte samarbeidet med prinsesse Märtha Louise (50).

Det gjorde de som som følge av kritikken som har haglet rundt forloveden hennes, Durek Verrett (47), meldte NRK.

- Uroen rundt prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett ble en del av diskusjonen i forbundsstyret fordi vi er opptatt av skolemedisin, sa forbundsleder Bente Nordahl Langsø i Norsk Epilepsiforbund til NRK.

Langsø fortalte videre at som pasientorganisasjon er de opptatt av å jobbe tett med fagfolk, og fremme det som er vitenskapelig bevist. De mener at det Verrett formidler, er mot deres etikk.

Nå har Verrett kommentert saken i en e-post til VG. Overfor avisen gjør han det klart at han aldri har avvist skolemedisin.

- Allerede i vårt intervju med Fredrik Skavlan i 2019 diskuterte Märtha Louise og jeg viktigheten av skolemedisin i tillegg til viktigheten av alternativ medisin, skrev Verrett, og fortsatte:

- Jeg ville vært dum om jeg avviste skolemedisin, jeg har jo selv blitt reddet av det.

Verrett siktet til sin egen historie om at han gikk til dialyse i åtte år før han fikk transplantert en frisk nyre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer