Ashley Graham:

Slår tilbake: - Utrolig rart

Går hardt ut mot «mammapolitiet».

SLÅR TILBAKE: Modell Ashley Graham retter en kritisk pekefinger mot mammapolitiet. Foto: Evan Agostini/Invision/AP
SLÅR TILBAKE: Modell Ashley Graham retter en kritisk pekefinger mot mammapolitiet. Foto: Evan Agostini/Invision/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor kom den hyggelige nyheten om at den amerikanske modellen Ashley Graham (35) og ektemannen Justin Ervin hadde blitt foreldre til tvillingguttene Malachi og Roman.

Ekteparet har sønnen Isaac Menelik fra før, og gjennom flere bilder og videoer på Instagram har 35 åringen delt innblikk fra svangerskapet, fødselen og tiden etter med følgerne sine.

«Du er en superhelt»

Flere har hyllet Graham for sin ufiltrerte og ærlige deling av mammakroppen, og hun har også høstet mye ros for sin åpenhet rundt ammingen av tvillingguttene.

«Ashley, du er en superhelt», er blant kommentarene som har gått igjen under modellens ammebilder.

I et nylig intervju med The Daily Show, gjengitt av People, innrømmer trebarnsmoren at hun er lei av de som stadig kritiserer henne for hvordan hun og ektemannen oppdrar barna.

ÆRLIGE BILDER: Tea Broholm, kjent fra «Paradise Hotel» delte ærlige bilder av kroppen etter fødselen. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

- Det er alltid så mange som skal mene så mye om hvordan jeg skal ta vare på barna mine, og det er en overraskende stor gjeng som har fortalt meg hvordan jeg skal amme tvillingene. Det har vært utrolig rart å måtte forholde seg til, forteller hun, og legger til:

- Med førstemann tenkte jeg at jeg utelukkende skulle amme ham, ettersom jeg hadde fått inntrykk og kommentarer på at det var den «riktige» måten å gi barnet mitt essensielle næringsstoffer. Etter at jeg fikk tvillingene har jeg skjønt at det er individuelle behov som veier tyngst.

Forsvarer seg selv

Trebarnsmoren legger til at den nye ammesituasjonen ikke fungerte for henne, spesielt ettersom tvillingene ønsket å bli matet samtidig.

Ettersom ekteparet hadde to spedbarn og en smårolling, forklarer modellen at ammesituasjonen til slutt ble så slitsom og utmattende at hun gikk over til erstatning da tvillingene var fem måneder gamle.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

- Det er det ikke alle som er helt fornøyd med, og det sjokkerer meg at andre stadig skal ha en mening om hva jeg velger å gjøre for barna mine. Selv om jeg ikke har ammet dem siden de var fem måneder, er de likevel så sterke og glade. Mammapolitiet må stoppe. Ingen bør fortelle hvordan man skal oppdra sine egne barn. Jeg er moren deres. Deres behov er det jeg og ektemannen min som klarer å dekke best av alle.

LES OGSÅ: Nå rammes elskerinnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer