Nelly:

Slår tilbake mot voldtektsanklager

Kvinne hevder Nelly hadde ubeskyttet sex med henne mot hennes vilje - mens hip hop stjernen hevder sin uskyld.

SLÅR TILBAKE MOT ANKLAGENE: Rapperen Nelly hevder han er helt uskyldig i forhold til anklagene om voldtekt, som nå blir ført mot ham. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE MOT ANKLAGENE: Rapperen Nelly hevder han er helt uskyldig i forhold til anklagene om voldtekt, som nå blir ført mot ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Artisten Nelly (42) - kjent for hitlåter som «Hot in Herre» og «Dilemma» - ble lørdag og arrestert og siktet for voldtekt av en 21 år gammel kvinne i delstaten Washington, ifølge nettsiden TMZ.

Nå slår imidlertid rapperen tilbake mot anklagene. Nellys advokat, Scott Rosenblum sier til nettstedet at de mener kvinnen har diktet opp falske anklager for å oppnå penger og berømmelse.

- Hun er en person som lager falske beskyldninger for å oppnå sine egne mål.

- Vi føler oss trygge på at vi kan føre objektive bevis og vitner, som vil frarøve henne enhver kredibilitet.

https://www.youtube.com/watch?v=GeZZr_p6vB8

- Hadde ubeskyttet sex mot kvinnens vilje

Kvinnen skal ifølge TMZ ha beskyldt for Nelly for å ha hatt ubeskyttet sex med henne mot hennes vilje, etter at hun festet med ham og hans venner i turnébussen hans.

Etter voldtekten hevder 21-åringen at en kvinne fikk fjernet henne fra turnébussen før hun kastet en hundredollar-seddel etter henne.

Nelly - som skal ha blitt løslatt kort tid etter arrestasjonen - benekter også via sin advokat at dette stemmer.

Sex-trakassering

Voldtektsanklagene kommer få dager etter at den amerikanske showbiz-industrien ble rystet av sex-trakasseringsanklager mot filmprodusenten Harvey Weinstein (65).

Avisen New York Times har publisert en omfattende avsløring som dokumenterer hvordan Weinstein, over tre tiår, skal ha seksuelt trakassert flere kvinner.

Blant kvinnene som skal ha blitt trakassert, er filmstjernen Ashley Judd - kjent fra filmer som «Twister» og «Crossing Over».

Ifølge People planlegger Weinstein å saksøke New York Times for 50 millioner dollar (ca. 400 millioner kroner) etter at de trykket artikkelen.

- Jeg la aldri en finger på henne. Jeg vet at Ashley Judd går gjennom en tøff tid nå, og jeg har lest boken hennes. Livshistorien hennes var brutal, og om et års tid vil jeg prøve å ta kontakt med henne, sier han.

Likevel ble det søndag kjent at Weinstein har fått sparken fra det kjente filmselskapet Miramax, som han selv var med å stifte.

Weinstein er for øvrig også mannen som plukket opp norske «Kon-Tiki» for det amerikanske markedet, men ikke uten å kutte den ned 17 minutter.

LES OGSÅ: - Jeg la aldri en finger på henne