Anne Hathaway:

Slår tilbake mot vektkritikken

Filmstjernen må legge på seg til sin neste filmrolle.

OPP I VEKT: Skuespiller Anne Hathaway skal opp i vekt i forbindelse med en ny filmrolle, og kommer med klare tale til fansen på sosiale medier. Her på flyplassen JFK i New York i starten av mars. Foto: Splash News/ NTB scanpix
OPP I VEKT: Skuespiller Anne Hathaway skal opp i vekt i forbindelse med en ny filmrolle, og kommer med klare tale til fansen på sosiale medier. Her på flyplassen JFK i New York i starten av mars. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og hør): Mange fans bekymret seg for Anne Hathaways (35) helse, da hun i 2012 avslørte at hun levde på kun 500 kalorier om dagen. Dette gjorde hun for å kunne spille inn en dødsscene som den prostituerte alenemoren Fantine i filmatiseringen av musikalen «Les Misérables».

Nå avslører den naturlig slanke Hollywood-stjernen at hun må opp i vekt for sitt neste prosjekt, ifølge UsWeekly.

Og Hathaway har en klar melding til folk som ønsker å komme med nedsettende kommentarer om forvandlingen.

- Ikke meg, det er dere

Torsdag publiserte ettbarnsmoren en video på Instagram hvor hun går gjennom en rekke ulike treningsøvelser i et helsestudio. Meldingen til hennes over ti millioner følgere lyder slik:

- Jeg legger på meg for en filmrolle og det klarer jeg fint. Til alle dere som kommer til å slenge dritt om vekten min de neste månedene: Det er ikke meg, det er dere. Peace xx.

- PS: Jeg ville legge til Queens låt «Fat Bottomed Girls», men fikk ikke lov på grunn av opphavsrett. Fortsatt peace xx.

Saken fortsetter nedenfor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer