Anne Hathaway:

Slår tilbake mot vektkritikken

Filmstjernen må legge på seg til sin neste filmrolle.

OPP I VEKT: Skuespiller Anne Hathaway skal opp i vekt i forbindelse med en ny filmrolle, og kommer med klare tale til fansen på sosiale medier. Her på flyplassen JFK i New York i starten av mars. Foto: Splash News/ NTB scanpix
OPP I VEKT: Skuespiller Anne Hathaway skal opp i vekt i forbindelse med en ny filmrolle, og kommer med klare tale til fansen på sosiale medier. Her på flyplassen JFK i New York i starten av mars. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og hør): Mange fans bekymret seg for Anne Hathaways (35) helse, da hun i 2012 avslørte at hun levde på kun 500 kalorier om dagen. Dette gjorde hun for å kunne spille inn en dødsscene som den prostituerte alenemoren Fantine i filmatiseringen av musikalen «Les Misérables».

Nå avslører den naturlig slanke Hollywood-stjernen at hun må opp i vekt for sitt neste prosjekt, ifølge UsWeekly.

Og Hathaway har en klar melding til folk som ønsker å komme med nedsettende kommentarer om forvandlingen.

- Ikke meg, det er dere

Torsdag publiserte ettbarnsmoren en video på Instagram hvor hun går gjennom en rekke ulike treningsøvelser i et helsestudio. Meldingen til hennes over ti millioner følgere lyder slik:

- Jeg legger på meg for en filmrolle og det klarer jeg fint. Til alle dere som kommer til å slenge dritt om vekten min de neste månedene: Det er ikke meg, det er dere. Peace xx.

- PS: Jeg ville legge til Queens låt «Fat Bottomed Girls», men fikk ikke lov på grunn av opphavsrett. Fortsatt peace xx.

Saken fortsetter nedenfor.

Blandede reaksjoner

«The Devil Wears Prada»-stjernen har i skrivende stund fått mer enn en 187 000 likerklikk på videoen og over 2000 kommentarer.

Meningene blant følgerne hennes er delte etter video-innlegget.

- Hvor er fettet du snakker om, eller mobber du deg selv? Dette er ikke et problem i livet ditt, så hvorfor omtaler du det i det hele tatt? undrer en Instagram-bruker.

- Morsomt hva noen ser på som tykk, skriver en annen.

- Mobbet for vekten? Du jobber for å bygge muskler, ikke fett. Gleder meg til å se forvandlingen, deler en tredje.

- Hva? Ved å si dette selv, så forsvarer du vektøkningen din eller indikerer at du er flau over å legge på deg, mener en annen bruker.

- Hvorfor hater folk denne kvinnen? Hun er vakker, har et smittende smil og er en veldig, veldig snill person. Hatere, få dere et liv, oppfordrer en annen følger.

Saken fortsetter under bildet.

DRASTISK: Til rollen som Fantine i «Les Misérables» gikk Hathaway ned fem kilo før innspillingen startet, og underveis gikk hun ned syv kilo til. Foto: Filmweb
DRASTISK: Til rollen som Fantine i «Les Misérables» gikk Hathaway ned fem kilo før innspillingen startet, og underveis gikk hun ned syv kilo til. Foto: Filmweb Vis mer

Gikk ned 12 kilo

Da filmstjernen måtte slanke seg til «Les Misérables», gikk hun ned hele 12 kilo. I etterkant fortalte Anne at hun ble besatt av tanken på å gå ned i vekt.

- Jeg var nødt til å være besatt av det. Idéen var å se ut som jeg var døden nær. Når jeg ser tilbake på det nå, skjønner jeg at det var galskap, delte hun i et intervju med Vogue.

Siden 2012 har Anne Hathaway vært gift med skuespiller og produsent Adam Shulman. Fire år etter bryllupet fikk paret sønnen Jonathan (2).

Babyen var svært etterlengtet for Anne.

- Jeg har ønsket å bli mor siden jeg var 16. Men jeg ønsket også å ha en karriere, så jeg har tygget på det å bli mor veldig lenge, avslørte hun like før fødselen i 2016.

GODT GIFT: Anne og ektemannen gjennom seks år, Adam Shulman. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: Anne og ektemannen gjennom seks år, Adam Shulman. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kate Hudson (38) venter barn nummer tre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer