SLÅR TILBAKE: Gabourey Sidibe har blitt bannlyst fra å være med i Vogue, noe hun heller aldri selv har ønsket. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: Gabourey Sidibe har blitt bannlyst fra å være med i Vogue, noe hun heller aldri selv har ønsket. Foto: All Over PressVis mer

Slår tilbake mot vektkritikken

- Det var rart...

SEHER.NO: Den Oscar-nominerte filmstjernen Gabourey Sidibe (26) fikk nylig gjennomgå av radiokomikeren Howard Stern på grunn av overvekten.

Etter at stjernen virkelig slo gjennom har vekten hennes stadig vært et tema i mediene, og slankeselskapet AcaiSupply tilbød Sidibe gratis bruk av produktene deres i ett år, for å bekjempe den «forferdelige lidelsen».

Den gang slo Gabourey tilbake, og hevdet fett ikke betydde at man var syk. Nå slår hun tilbake igjen.

Det er nemlig blitt opprettet en gruppe på nettsamfunnet Facebook, som går under navnet «Er Gabourey Sidibe for tykk for Vogue?».

- Det var rart fordi jeg har aldri bedt om å være med i Vogue. Ikke min type magasin. Jeg lurer på hvorfor de ønsker å bannlyse meg fra noe jeg aldri har vist interesse i å være involvert med. Rart, skriver Sidibe selv.

Nå høster filmstjernen applaus fra diverse kjendismedier.

- Talentet ditt, karismaen og din herlige personlighet skinner gjennom alle forsøkene på å sverte deg, skriver nettstedet Micahjesse.com.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fett betyr ikke at man er syk!