Slår tilbake mot vektkritikken

- Jeg veier akkurat det samme nå.

SLÅR TILBAKE: Kerry Katona hevder vekten hennes ikke har endret seg på en god stund. Foto: Stella Pictures
SLÅR TILBAKE: Kerry Katona hevder vekten hennes ikke har endret seg på en god stund. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Mandag kom nyheten ut om at Kerry Katona (29) hadde blitt singel, etter en heftig krangel med kjæresten Adam Waldron (33).

«Et forhold er som et garasjesalg. Det ser moro ut på 100 meters avstand, men når man er i et, er det egentlig bare mer søppel man ikke trenger i livet sitt», skrev Katona bittert på sin egen Facebook-side.

Nå forsvarer hun seg mot påstander om at hun har gått opp i vekt igjen den siste tiden. Katona er tidligere kjent for å ha gått opp og ned i vekt som en berg- og dalbane.

- Enkelte fra media har skrevet at jeg har lagt på meg, men vekten min har ikke forandret seg i det hele tatt, skriver Katona i sin spalte i britiske OK! Magazine.

Kerry ønsker også å komme ryktemakerne i forkjøpet ved å forsikre alle om at hun ikke er gravid.

- Jeg mistet noen kilo da jeg var stresset, men jeg veide 57 kilo da jeg forlot boot camp, og jeg veier 57 kilo og bruker størrelse åtte nå. Og før du spør, nei, jeg er ikke gravid. Jeg vil ikke ha flere barn.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Singel etter heftig krangel