Slår tilbake mot vektkritikken

Karl Lagerfeld kalte Adele tjukk. Nå slår hun tilbake mot kritikken.

SLÅR TILBAKE: Popstjernen er fornøyd med kroppen sin og avviser at hun ønsker å slanke seg.  Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: Popstjernen er fornøyd med kroppen sin og avviser at hun ønsker å slanke seg. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Motekongen Karl Lagerfeld (78) er kjent for sine frie uttalelser, som mange ganger har skapt oppstyr. I forrige uke langet han også ut mot popstjernen Adele (23).

- Hun er litt for tjukk, men hun har et vakkert ansikt og en guddommelig stemme, sa designeren i et intervju med Metro Today.

Det som egentlig skal ha vært ment som en kompliment, falt ikke i god jord hos den formfulle sangeren, og nå slår hun tilbake mot vektkritikken.

- Jeg har aldri ønsket å se ut som modellene på forsiden av magasinene. Jeg representerer det kvinnelige flertall og er veldig stolt av det, sier hun til magasinet People.


Lagerfeld sa en gang at ingen ønsker å se kvinner med kvinnelige former. Men ikke lenge etter hentet han inn større modeller enn vanlig til fotoshoots, samt å få Beth Ditto til å spille konsert på en motefest.

Selv om Adele er stolt av kroppen sin, innrømmer sangeren at hun av og til er usikker på egen figur.

- Vekten min har aldri vært viktig for meg. Jeg blir også usikker, men henger ikke sammen med den typen mennesker som gjør et poeng ut av hvor mye jeg veier, sier hun til den britiske avisen Daily Mail.   

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: