HETSES: Gabourey er vant til å bli hånet for vekten. Men nå slår hun tilbake mot mobberne på Twitter. Foto: REX/David Fisher/All Over Press
HETSES: Gabourey er vant til å bli hånet for vekten. Men nå slår hun tilbake mot mobberne på Twitter. Foto: REX/David Fisher/All Over PressVis mer

Slår tilbake mot vekthetsen

"Precious"-stjernen lar seg ikke pille på nesen.

SEOGHØR.NO: Gabourey Sidibe (30) tok Hollywood med storm i 2009 med sin Oscar-nominerte rolle i den kritikerroste filmen "Precious". Siden den gang er hun blitt fast inventar på den røde løper i filmbyen. 

Under helgens Golden Globe-utdeling dukket skuespilleren opp i en kremfarget kjole designet av Daniel Musto og Michael Costello.

Den talentfulle skuespilleren ble imidlertid hånet for både antrekket og figuren på sosiale medier.

Men 30-åringen, som for tiden gjør stor suksess i TV-serien "American Horror Story: Coven", hadde det perfekte comebacket til sine mange kritikere på twitter.

"Til dere som kommer med stygge kommentarer om mine Golden Globe-bilder, jeg gråt helt klart på privatflyet på vei til drømmejobben min i går kveld", skrev Gabourey. 

Det er ikke første gangen skuespilleren har blitt hetset for vekten sin. 

[views:embed:node_embed:block:68584]

Radioverten Howard Stern (60) er blant dem som har avslørt at han ikke er fan av Sidibe.

- Hun er enorm. Alle later som om hun er en del av showbusiness, men hun kommer aldri til å spille i en annen film igjen, sa han etter gjennombruddet hennes. 

HÅNER: Den kontroversielle radioverten Howard Stern synes ikke Gabourey har noe i filmbransjen å gjøre.  Foto: REX/Erik Pendzich/Rex/All Over P
HÅNER: Den kontroversielle radioverten Howard Stern synes ikke Gabourey har noe i filmbransjen å gjøre. Foto: REX/Erik Pendzich/Rex/All Over P Vis mer

Gabourey har på sin side tatt all hetsen med knusende ro.

- Da jeg var 21 eller 22 bare bestemte jeg meg for at livet ikke var verdt å leve om jeg ikke var fornøyd med meg selv, så jeg gjorde det jeg kunne og lærte å elske meg selv og bli mer selvsikker, sa hun i 2012. 

LES OGSÅ: Kjersti Grini har funnet lykken igjen