Slår tilbake mot utroskapsryktene

Lewis Hamilton oppgitt over ny rykteflom.

SAMMEN IGJEN: I februar ble Lewis Hamilton og Nicole Scherzinger sammen for andre gang etter at de gjorde det slutt i oktober i fjor.
SAMMEN IGJEN: I februar ble Lewis Hamilton og Nicole Scherzinger sammen for andre gang etter at de gjorde det slutt i oktober i fjor. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I februar fant Formel 1-stjernen Lewis Hamilton (26) og popkjæresten Nicole Scherzinger (33) tilbake til hverandre etter bruddet i oktober.
 
Paret skal ha avsluttet forholdet fordi de ikke fikk nok tid sammen, men har den siste tiden sett mer forelsket ut enn noen gang tidligere. 

Men tidligere denne uken meldte amerikanske medier at Hamilton var utro etter at han ble fotografert da han kysset rapperen Phreeda Sharp. 

Nå ser han seg nødt til å dementere ryktene og skriver på Twitter: 

«Phreeda er som søsteren min, en god venn for bade meg og Nicole. Kan jeg ikke si hade til venner uten at det blir sett på som et mystisk kyss. Neste gang må jeg kanskje gi henne et håndtrykk!! Galskap!»

Også Phreeda slår tilbake på Twitter. 
 
«Jeg dater ikke Lewis Hamilton. Han er som broren min.»

Nicole Scherzinger har foreløpig ikke kommentert ryktene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjolen avslørte for mye  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer