Slår tilbake mot utroskapsryktene

Tori Spelling nekter å la ryktene ødelegge familien.

FAMILIEIDYLL: «Vi ringte det nye året inn med barnevennlige coktails, godteri og kvalitetstid med familien», skrev Tori i blogginnlegget. Foto: FameFlynet
FAMILIEIDYLL: «Vi ringte det nye året inn med barnevennlige coktails, godteri og kvalitetstid med familien», skrev Tori i blogginnlegget. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har stormet rundt den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (40) og ektemannen, Dean McDermott (47).

I flere år ha paret via realityserier vist frem sitt lykkelige familieliv sammen med barna Liam (6), Stella (5), Hattie (2) og Finn (16 mnd), men denne uken sto en kvinne frem som hevdet at hun hadde hatt et hemmelig forhold til Dean.

Søndag viste skuespilleren seg uten gifteringen på fingeren. Det melder E Online.

Over nyttår slo derimot skuespilleren tilbake med flere innlegg på sin egen hjemmeside.

På bloggen har den tidligere stjernen lagt ut et lykkelig familiebilde med ektemannen og barna ved siden av seg.

«Godt nytt år alle sammen! Jeg kan ikke tro at det er 2014. Tiden flyr når man har det moro, og når man har fire små som springer rundt!» , skriver Tori og fortsetter:

«Vi ringte det nye året inn med barnevennlige coktails, godteri og kvalitetstid med familien».

RYSTES AV BESKYLDNINGER OM UTROSKAP: Tori Spelling og Dean McDermott har foreløpig nektet å kommentere beskyldningene om at Dean skal ha vært utro. Foto: FameFlynet
RYSTES AV BESKYLDNINGER OM UTROSKAP: Tori Spelling og Dean McDermott har foreløpig nektet å kommentere beskyldningene om at Dean skal ha vært utro. Foto: FameFlynet Vis mer

Hverken Tori eller Dean har kommentert ryktene om hans utroskap, men har ifølge kilder hatt flere heftige krangler den siste tiden, samtidig som det er lenge siden de ha vist seg sammen offentlig.

Bilder av Spelling uten giftering ble sluppet iløpet av de samme dagene, men nå skal ringen være tilbake på fingeren igjen.

LES OGSÅ:   Viste seg uten giftering

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer