Slår tilbake mot utroryktene

- Det er fullstendig usant og sårende, sier Jennie Garth.

SLÅR TILBAKE: Det har blitt hevdet at Facinelli var utro mot Garth. Paret slår klinkende klart tilbake mot ryktene. Foto: Stella Pictures
SLÅR TILBAKE: Det har blitt hevdet at Facinelli var utro mot Garth. Paret slår klinkende klart tilbake mot ryktene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag kom nyheten om at den tidligere «Beverly Hills 90210»-skuespilleren Jennie Garth (39) skulle skille seg fra ektemannen, Peter Facinelli (38).

Allerede senere samme dag florerte ryktene om at Facinelli, som har gjort suksess i «Twilight»-filmene, hadde vært utro mot Garth.

- Han har truffet en annen kvinne en god stund. Han og Jennie prøvde å få det til å fungere for barnas skyld og Jennie spilte god husmor så lenge hun kunne, men til slutt fikk hun nok, sa en kilde til nettstedet Scallywag & Vagabond.

Falske påstander mener Garth og Facinelli, som nå slår tilbake mot utroryktene.

- Det er rykter der ute som er fullstendig usanne og sårende for vår familie. Vi ønsker å gjøre det klinkende klart. Det er ingen tredjepart som er involvert i dette, sier de til People.com.

Det tidligere paret har døtrene Luca (14), Lola (9) og Fiona (5). De møttes på settet til filmen «An Unfinished Affair» i 1996, og giftet seg i 2001.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Til slutt fikk hun nok av utroskapen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer