Slår tilbake mot utroryktene

- Det er ingen sannhet i dette.

UTRO?: Det har gått en rekke rykter om at Justin Timberlake skal ha vært utro mot skuespillerkjæresten Jessica Biel. Nå viser det seg at dette ikke stemmer.  Foto: All Over Press
UTRO?: Det har gått en rekke rykter om at Justin Timberlake skal ha vært utro mot skuespillerkjæresten Jessica Biel. Nå viser det seg at dette ikke stemmer. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Denne uken har det versert en rekke rykter om at popstjernen Justin Timberlake (29) skal ha vært utro mot skuespillerkjæresten Jessica Biel (28).

Ifølge kilder skal Timberlake ha tilbragt en het helg med skuespillerinnen og tv-stjernen Olivia Munn, kjent fra blant annet «Iron Man 2» og «The Daily Show», i september, og ryktene har vekket stor oppmerksomhet i amerikanske medier.

Nå ser det imidlertid ut til at utrosaken er falsk, og ifølge kilder nær Munn har hun aldri vært i nærheten av å ha en affære med popstjernen, skriver People.

- Det er ingen sannhet i disse ryktene. Olivia Munn er ikke den type jente, sier en kilde til nettstedet.

Forrige helg tilbragte Justin søndagen sammen med Jessica, da han arrangerte the Justin Timberlake Shriners Hosptials for Children Open golf tournament på TPC Summerlin i Las Vegas.

Skuespillerinnen ble også observert sammen med Timberlakes familiemedlemmer på en Christina Aguilera-konsert på Planet Hollywood Resort and Casino.

Etter showet skal paret ha tilbragt en romantisk aften sammen og endte det hele på Haze nattklubb.

- De satt på det private området på klubben. De fleste visste ikke en gang at de var der, men de virket veldig intime og glade, sier et øyenvitne.


Tirsdag denne uken ble de to også observert på middag på Fraiche i Culver City i California, og Timberlake skal også ha vært ved kjærestens side, da hun viste frem en kortfilm hun har regissert på Chateau Marmont mandag.

- Justin og Jessica har det veldig fint, sier en kilde nær paret.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Viste frem undertøyet i sexy kjole