Kristin Cavallari og Jay Cutler:

Slår tilbake mot utro-rykter etter bruddet

- Det var ingen affære.

SKILT: I slutten av april ble det kjent at Jay Cutler og Kristin Cavallari skiller lag. Etter skilsmissen har det gått rykter om at Cavallaris eks-venninne Kelly Henderson hadde skyld i skilsmissen - noe hun nå slår tilbake mot. Foto: NTB Scanpix
SKILT: I slutten av april ble det kjent at Jay Cutler og Kristin Cavallari skiller lag. Etter skilsmissen har det gått rykter om at Cavallaris eks-venninne Kelly Henderson hadde skyld i skilsmissen - noe hun nå slår tilbake mot. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange fans fikk seg nok en stor overraskelse da det ble kjent at «Laguna Beach»-stjernen Kristin Cavallari (33) og ektemannen Jay Cutler (37) skulle skilles etter syv år som mann og kone.

Etter at nyheten sprakk for snart en måned siden, har det blitt spekulert heftig rundt hva som har vært årsaken til det for mange noe sjokkerende samlivsbruddet. Til tross for at Cavallari og Cutler hevdet at de skiltes som venner da de annonserte skilsmissen, har mange fans ment at Cavallaris tidligere bestevenninne Kelly Henderson (37) skal ha vært en årsak til det nokså ferske bruddet.

Henderson har blant annet vært å se i familiens realityserie «Very Cavallari» - og ryktene fikk virkelig fart på seg etter at fansen skulle ha det til at hun og Cutler hadde hengt med hverandre etter skilsmissen. Bakgrunnen var at Henderson hadde delt et bilde på Instagram av en mystisk mann - som de altså mente var Cutler.

Nå benekter i imidlertid Henderson at hun har hatt noe forhold til Cutler, og sier at hun ikke har hatt noe med skilsmissen å gjøre.

- Jeg kommer bare til å si det som det er: det var aldri en affære. Jeg har ingenting å gjøre med skilsmissen deres, og jeg dater ikke Jay Cutler, sier Henderson i et intervju i podkasten «Alls' Fair», gjengitt av US Magazine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer