Kristin Cavallari og Jay Cutler:

Slår tilbake mot utro-rykter etter bruddet

- Det var ingen affære.

SKILT: I slutten av april ble det kjent at Jay Cutler og Kristin Cavallari skiller lag. Etter skilsmissen har det gått rykter om at Cavallaris eks-venninne Kelly Henderson hadde skyld i skilsmissen - noe hun nå slår tilbake mot. Foto: NTB Scanpix
SKILT: I slutten av april ble det kjent at Jay Cutler og Kristin Cavallari skiller lag. Etter skilsmissen har det gått rykter om at Cavallaris eks-venninne Kelly Henderson hadde skyld i skilsmissen - noe hun nå slår tilbake mot. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange fans fikk seg nok en stor overraskelse da det ble kjent at «Laguna Beach»-stjernen Kristin Cavallari (33) og ektemannen Jay Cutler (37) skulle skilles etter syv år som mann og kone.

Etter at nyheten sprakk for snart en måned siden, har det blitt spekulert heftig rundt hva som har vært årsaken til det for mange noe sjokkerende samlivsbruddet. Til tross for at Cavallari og Cutler hevdet at de skiltes som venner da de annonserte skilsmissen, har mange fans ment at Cavallaris tidligere bestevenninne Kelly Henderson (37) skal ha vært en årsak til det nokså ferske bruddet.

Henderson har blant annet vært å se i familiens realityserie «Very Cavallari» - og ryktene fikk virkelig fart på seg etter at fansen skulle ha det til at hun og Cutler hadde hengt med hverandre etter skilsmissen. Bakgrunnen var at Henderson hadde delt et bilde på Instagram av en mystisk mann - som de altså mente var Cutler.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Nå benekter i imidlertid Henderson at hun har hatt noe forhold til Cutler, og sier at hun ikke har hatt noe med skilsmissen å gjøre.

- Jeg kommer bare til å si det som det er: det var aldri en affære. Jeg har ingenting å gjøre med skilsmissen deres, og jeg dater ikke Jay Cutler, sier Henderson i et intervju i podkasten «Alls' Fair», gjengitt av US Magazine.

Er i et forhold

Henderson forklarer videre at hun har vært i et forhold i en lang periode, men at kjæresten er en privat person - noe hun naturligvis respekterer.

- Han og barna hans er en stor del av livet mitt nå, men jeg forsøker å holde dem unna den offentlige delen av livet mitt, for det har dem ikke bedt om, sier Kelly Henderson videre i intervjuet.

I intervjuet forteller 37-åringen at hun i dag ikke har noe særlig kontakt med verken Jay Cutler eller Kristin Cavallari, som hun som nevnt tidligere var bestevenninne med. De var tidligere uatskillelige.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I den siste sesongen av serien hevdet imidlertid Cavallari at venninnen brukte vennskapet deres for å få berømmelse, skriver Us Magazine.

Utroskapsryktene mellom Cutler og Henderson har også vært et tema i «Very Cavallari», men Cutler har hele veien avkreftet dette hardnakket. Til slutt gikk det nære vennskapet mellom Cavallari og Henderson opp i røyk.

- Da sesong to hadde premiere gikk det mange rykter i sosiale medier om at Jay og Kelly hadde en affære. Ikke en eneste gang har jeg tenkt at det har vært sant, har Kristin tidligere sagt i serien.

Legger ned

Gjennom tre sesonger har man kunne følge familien i «Very Cavallari», som i hovedsak handler om Kristin Cavallari, hennes smykkemerke Uncommon James - men også eksparets privatliv.

Tirsdag denne uken kunne imidlertid Cavallari avsløre at realityserien er historie, og at det ikke vil komme flere sesonger. Nyheten delte 33-åringen på Instagram, der hun skrev at hun har valgt å ikke gå videre med serien .

- Nå som jeg starter på et nytt kapittel i livet mitt, har jeg bestemt meg for å ikke fortsette med «Very Cavallari». Jeg har absolutt elsket innspillingen, og jeg er så takknemlig overfor E! Entertainment som har gjort denne reisen mulig. Til fansen: Jeg kan ikke takke dere nok for all støtten deres, og for at dere har fulgt meg alle disse årene. Jeg elsker dere, skriver «The Hills»-stjernen i innlegget.

Nyheten kommer bare litt under en måned etter at eksparet annonserte skilsmissen sin på Instagram.

- Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og er dypt takknemlige for tiden vi har hatt sammen, minner vi har skapt, og barna vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor to mennesker har vokst fra hverandre. Vi ber om at alle respekterer privatlivet vårt mens vi prøver å finne vei i denne vanskelige tiden for familien, skrev Cavallari da.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

Eksparet var et par fra 2010 og giftet seg i 2013. Sammen har «The Hills»-stjernen og Cutler de tre barna Camden (7), Jaxon (5) og Saylor (4). De begge oppga «uforenlige forskjeller» som årsak til skilsmissen,

Kort tid etter bruddet ble det kjent at Cavallari hadde kjøpt et nytt hus, samtidig som hun og Cutler hadde kommet frem til en midlertidig løsning for ansvaret for de tre barna.

LES OGSÅ: Overrasket med familienyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer