Adil Rami og Pamela Anderson:

Slår tilbake mot utro-anklagene

«Baywatch»-stjernen Pamela Anderson fyrte løs mot kjæresten på Instagram. Nå har 33-åringen svart på anklagene.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Adil Rami (33) har de siste to åra vært sammen med «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (51). De to skal ha angivelig ha gått hver til sitt i 2018, men dette ble aldri bekreftet. Ifølge det amerikanske nettstedet for kjendissladder, TMZ, skal fotballspilleren da ha fridd til den amerikanske modellen i fjor.

Det skal ikke ha falt i god jord, og Anderson skal ha dumpet Rami.

Forholdet skal etter det ha vært på og av. De to ble sist sett på en motevisning i Monaco tidlig i juni.

Nå mer enn bekrefter Anderson at det er over mellom de to, og fyrer løs mot VM-vinneren i en Instagram-post. Hun postet et bilde av de to, hvor hun skriver:

- Det er hardt å akseptere. De siste to årene av livet mitt har vært en stor løgn. Jeg har blitt lurt, og lurt til å tro at vi var kjempeforelsket. Jeg er sønderknust over å finne ut at han har levd et dobbeltliv, skriver Anderson på bildedelingstjenesten.

- Han brukte å gjøre narr av andre fotballspillere, som han hevdet hadde andre kjærester i leiligheter nære hvor de levde med kona si. Han brukte å kalle disse for monstre, skriver hun videre.

- Han er monsteret

Anderson sparer ikke på kruttet videre i posten.

- Dette er så mye verre. Hvordan er det mulig å kontrollere to kvinners hjerter og tanker på den måten? Jeg er også sikker på at det var fler. Han er monsteret.

DEN GANG DA: Pamela Anderson og Adil Rami. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Pamela Anderson og Adil Rami. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun avslutter med å spørre seg selv hvordan hun kunne ha hjulpet så mange i løpet av livet sitt, men ikke er i stand til å hjelpe seg selv.

I kommentarfeltet bekrefter hun også at hun nå kommer til å forlate Frankrike, hvor hun har bodd sammen med VM-vinneren.

- Jeg kommer til å forlate Frankrike nå. Han har sendt blomster, brev, men jeg har ikke akseptert det. Han møtte opp på hotellet mitt. Sikkerhetsvaktene førte ham vekk. Jeg har en livvakt fordi han skremmer meg. Han har såret meg og truet meg mange ganger, skriver hun i en kommentar under bildet.

Hun skriver også i kommentarfeltet at de to hadde planer om å flytte til USA neste år. Anderson hadde til og med vært i kontakt med en av eierne av en av Los Angeles-klubbene. Dette for å sikre Rami en plass å spille i storbyen neste sesong. Hun hevder også at dette var etter hans ønske.

VM-VINNER: Adil Rami var med i troppen som vant VM i Russland i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
VM-VINNER: Adil Rami var med i troppen som vant VM i Russland i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svarer på anklagene

Noen timer senere kom svaret fra Rami, som på sine sosiale medier også la ut et langt svar til Anderson. Rami hevder at det er mye følelser involvert i bruddet, og det er derfor den tidligere «Baywatch»-stjernen langer ut mot ham.

- Et brudd er aldri enkelt. Slik som ofte skjer i disse situasjonene, kan følelsene ta overhånd og man kan begynne å overdrive. Pamela er en fullstendig person, som jeg har stor respekt for. Hun har sine overbevisninger, hun er ærlig og jeg har alltid elsket henne dypt. Det er hva jeg ønsker å huske, skriver han på Instagram.

Rami benekter imidlertid at han har levd et dobbeltliv, slik Anderson hevder, selv om han innrømmer at han burde vært mer transparent om forholdet han har til ekskona.

- Jeg mener vi ikke burde avsløre intime detaljer fra vårt forhold, men jeg er nødt til å si en ting. Aldri har jeg levd et dobbeltliv, jeg er bare fiksert på å beholde et varende forhold til mine barn og deres mor Sidonie, som jeg også har stor respekt for. Det er riktig at jeg burde vært mer åpen om det tvetydige forholdet. Formoder jeg, skriver Rami.

Videre skriver Rami at han ber om ro og diskresjon for sin familie og venner i denne saken, og at han er lei seg og såret etter bruddet mellom de to.

Merittert

Adil Remi har gjort stor suksess på fotballbanen de siste årene. Han har både vunnet Ligue 1 med Lille. Franskmannen vant også Europaligaen i 2016, da han spilte under Arsenal-manager Unai Emery i Sevilla.

Den gang var det Jürgen Klopps Liverpool som ble beseiret.

33-åringen har spilt i Marseille siden sommeren 2017, men det er nok uten tvil VM-tittelen fra i fjor som troner øverst på Ramis liste over triumfer.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Jeg elsker menn og kvinner like mye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer