Slår tilbake mot tvillingoppslag

- Jeg kjente ikke igjen mine egne uttalelser, mener den norske TV-kjendisen Jan Thomas Mørch Husby.

SLÅR TILBAKE: - Det gjorde så ulidelig vondt å lese disse spekulative løgnene på trykk, sier Jan Thomas til Se og Hør, etter at han i forrige uke ble sitert på at han venter tvillinger. Foto: Stella Pictures
SLÅR TILBAKE: - Det gjorde så ulidelig vondt å lese disse spekulative løgnene på trykk, sier Jan Thomas til Se og Hør, etter at han i forrige uke ble sitert på at han venter tvillinger. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Vi venter tvillinger»!

Nyheten om at Jan Thomas (44) og ektemannen Christopher Mørch Husby (22) skal ha barn, slo ned som en bombe torsdag i forrige uke. Først ut var avisen Varden i Telemark, og siden ble nyheten referert i utallige aviser og nettsteder over hele landet. Men hovedpersonene selv var stumme, inntil nå.

- Jeg fikk sjokk da jeg så overskriftene. Jeg kjente ikke igjen mine egne uttalelser, sier Jan Thomas til Se og Hør.

- Det å få barn er noe av det største og vakreste som kan skje. Derfor gjorde det så ulidelig vondt å lese disse spekulative løgnene på trykk. Jeg kan love dere at vi blir verdens beste og stolteste pappaer. Og vi vil selvsagt vise vår nye familie til resten av Norge – når det er tid for det, sier Jan Thomas til Se og Hør, der du kan lese hele intervjuet.

Han sier at de har valgt sted og byrå i USA som skal hjelpe dem med å få barn, men at de ikke har valgt surrogatmor ennå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg lærer kjendisene hvordan de skal posere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer