Halle Berry:

Slår tilbake mot trollene

Skuespilleren finner seg ikke i at nettrollene går etter sønnen.

HARDT UT: Skuespiller Halle Berry la nylig ut en video av sønnen, som prøvde mammas høyhælte støvletter. Det falt ikke i god jord hos alle, noe skuespilleren mener er leit. Foto: NTB scanpix
HARDT UT: Skuespiller Halle Berry la nylig ut en video av sønnen, som prøvde mammas høyhælte støvletter. Det falt ikke i god jord hos alle, noe skuespilleren mener er leit. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke alltid like lett å være mamma, spesielt ikke når du er internasjonal stjerne. Mammapolitiet mener mye om mangt, og stort sett alt kan på en eller annen måte kritiseres. Derfor har det også de siste årene blitt mer fokus på at barn i større grad skal skjermes fra foreldrenes kanaler i sosiale medier.

Det er derimot ikke alle som velger denne tilnærmingen, og det er også ofte de som får passet påskrevet dersom de trår feil eller gjør noe uortodoks.

Det fikk den amerikanske filmstjernen Halle Berry (53) erfare nylig, da hun bestemte seg for å dele en video av hvordan livet i karantene går for henne og barna. Berry har to barn - sønnen Maceo Robert Martinez (6) med Olivier Martinez (54) og datteren Nahla Ariela Aubry (12) med Gabriel Aubry (43).

De vokser begge opp i rampelyset, og er derfor sårbare for kritikk. Da «John Wick»-stjernen delte en video av sin seks år gamle sønn, som tuslet rundt i huset i et par av morens høyhælte støvletter, oppsto det en muggen stemning i kommentarfeltet.

Slår tilbake

At noen bryter med kjønnsnormer er ofte en katalysator for andres oppgulp, noe stjernen fikk erfare. Flere kommentarer gikk på at en liten gutt ikke burde kle seg sånn, og at man ikke burde leke med kjønnsroller på denne måten. Akkurat den kritikken virker det som Berry gir blanke faen i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer