Khloé Kardashian:

Slår tilbake mot Tristans eks

- Dette er min sannhet.

SLÅR TILBAKE: Khloé Kardashian har tatt til Instagram for å fortelle sin side av saken etter anklager om at hun var årsaken til komplikasjoner i svangerskapet til Tristan Thompsons eks, Jordan Craig. Foto: NTB Scanpix / Instagram
SLÅR TILBAKE: Khloé Kardashian har tatt til Instagram for å fortelle sin side av saken etter anklager om at hun var årsaken til komplikasjoner i svangerskapet til Tristan Thompsons eks, Jordan Craig. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer
Publisert

Det siste året har basketballspilleren Tristan Thompson (28) fått enorm spalteplass i sladderpressen verden over. I april i fjor sjokkerte han nemlig en hel verden da han ble tatt på fersken i å være utro mot sin den gang høygravide kjæreste Khloé Kardashian (34).

Bare få dager etter fødte realitystjernen datteren True (1), og det skal angivelig ha vært sjokket om utroskapen som satte i gang fødselen tidligere enn forventet.

I lengre tid kjempet paret for å fortsette forholdet, men Khloé var hele veien tydlig på at datteren kom i første rekke.

Da paret omsider så ut til ha å funnet tilbake til hverandre, slo en ny utroskapsbombe ned som lyn fra klar himmel tidligere i år, da det ble kjent at Tristan skal ha hatt en fuktig kveld på byen med Jordyn Woods (21).

KHLOÉ KARDASHIAN: Syv måneder etter at Tristan Thompson var utro første gang, spør Malika Haqq bestevenninnen Khloé Kardashian hvordan hun egentlig har det. Video: TV 2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Men Tristans utroskapskjør skal ha startet lenge før han innledet et forhold til «Keeping up with the Kardashians»-stjernen.

I nye rettsdokumenter, hentet ut av Radar Online, går nemlig Jordan Craig (27) - Thompsons ekskjæreste og barnemor - hardt ut mot oppførselen hans.

Eksparet fikk sønnen Prince sammen i 2016, men da Jordan gikk gravid med den lille gutten skal Tristan angivelig ha vært utro mot henne også.

28-åringen skal den gang ha gjort alt i sin makt for å vinne tilbake 27-åringen, men etter at han nok en gang ble tatt på fersken i å være utro, var det spikeren i kista for forholdet. Denne gangen var det trolig Khloé Kardashian basketballspilleren hadde møtt.

SNAKKER OM DRAMAET: Kourtney Kardashian gjestet «Ellen DeGeneres Show», der hun snakker ut om det turbulente kjærlighetslivet til søsteren Khloé. Video: TV3 Vis mer

I de nye rettsdokumentene hevder Jordan nå at realityprofilen og Tristans offentlige forhold påvirket svangerskapet hennes i stor grad.

Skuffet

Jordan Craigs nye beskyldninger får nå Khloé til å reagere på Instagram-stories, der hun velger å fortelle det hun beskriver som «min sannhet».

«Jeg er skuffet over at jeg i det hele tatt må dele dette. Jeg må si min sannhet. Ta det som du vil», skriver hun til å begynne med.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Min sannhet er: Jeg møtte Tristan fordi HAN VALGTE å gå på en blind date med meg. En felles venn arrangerte det. Etter å ha vært på et par stevnemøter fortalte Tristan meg at han hadde en eks som var gravid. Jeg ble usikker på om det var riktig av oss å fortsette å date eller å starte et forhold», skriver hun videre.

34-åringen hevder videre at Tristan forsikret henne om at forholdet med eksen var over for lengst.

«Han fikk meg til å snakke med hans innerste sirkel. Han viste meg fysiske bevis (meldingsutveksling mellom de to) og han fikk meg til å ringe advokatene hans for å bevise det. Hans beste venner, kollegaer og til og med moren hans fortalte med at det var slutt mellom ham og eksen før vi møttes».

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Khloé hevder dette er sannheten hun fikk lagt på bordet og at hun valgte å stole på det hun fikk vite. Hvis dette nå viser seg å ikke være sannheten, innrømmer ettbarnsmoren nå at hun beklager på det dypeste at Tristan og hans innerste sirkel kunne lyve om noe som dette.

Hun forteller videre at hun håper hennes sannhet stemmer, men at hun på nåværende tidspunkt ikke vet hva hun skal tro på.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

Ikke navngitt

«Fra bunnen av mitt hjerte, jeg er lei meg. Jeg er lei meg for smerten som har blitt sendt begge veier. Ingen kvinne fortjener å gå gjennom noe som dette. Dette er min sannhet», skriver hun avslutningsvis.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Grunnen til at Khloé delte disse tekstene skyldes nok mest sannsynlig Jordan Craigs påstander fra tidligere i uken, men dette er ikke noe 34-åringen nevner.

Sistnevnte navngir aldri Khloé, men tatt i betraktning at dette skjedde høsten 2016 og at sidespranget ble såpass mye omtalt, er det umulig å regne seg frem til at hun mener noen andre enn Kardashian-søsteren.

Å få det nye forholdet slengt opp i fleisen, før hun i det hele tatt hadde slått opp med basketproffen, var en påkjenning for svangerskapet. Det legger hun ikke skjul på i rettsdokumentene.

- Jeg fikk store mengder negativ oppmerksomhet mot meg og uønsket stress. Verre enn det var at det påvirket svangerskapet mitt. Fødselslegen min beordret meg til å holde senga, på grunn av store stressverdier som på sikt sørget for at jeg fikk store komplikasjoner med svangerskapet, skriver Jordan - uten å gå konkret inn på hva som faktisk fant sted.

FØR DRAMAET: Før Jordyn Woods var utro med Khloe Kardashians kjæreste, ble hun hyllet av sistnevnte. Vis mer

Foreldreansvar

I rettsdokumenter hevder hun at hun oppdaget svangerskapet i april 2016, etter at Tristan angivelig skal ha mast om å få barn med henne i en lang periode. Han sa at han desperat ønsket å bli far, og hun gjorde det hun kunne for å hjelpe ham med ønsket. Sammen skulle de skape en fin og stabil familie.

Slik ble det altså ikke.

Det er ikke kjent hvorfor disse dokumentene nå er levert inn til retten, men det spekuleres på at det omhandler innbetaling av barnebidrag og hvordan de to skal fordele foreldreansvaret. Det er kanskje ikke så overraskende at Tristan er den forelderen som ser barna sine minst.

Både Khloé og Jordan har hovedansvar for sine respektive barn, mens basketproffen bare får ha dem med jevne mellomrom. Det skyldes også hans aktive basketballkarriere. I fjor sommer sa han i et intervju at han trives med papparollen.

NY SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» er rett rundt hjørnet, og den siste traileren tyder på at det blir en svært dramatisk sesong. Video: E! Entertainment Vis mer

LES OGSÅ: Slettet bursdagshilsen til eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer