PROBLEMFYLT HELG: Forholdet mellom Stig Kjos og Natalia Davadi nådde nye høyder helgen som var. Foto: Seher.no
PROBLEMFYLT HELG: Forholdet mellom Stig Kjos og Natalia Davadi nådde nye høyder helgen som var. Foto: Seher.noVis mer

Slår tilbake mot spekulasjonene

- Vi baserer ikke forholdet vårt ut fra TVNorges sendeskjema, sier Stig Kjos.

SEHER.NO: Forholdet mellom "Ungkaren"-paret Stig Kjos (32) og Natalia Davadi (24) nådde sitt foreløpige høydepunkt i Presse-Norge sist helg, da det plutselig ble kjent at det var slutt mellom de to. Like plutselig uttalte Natalia til Dagbladet at paret bare hadde kranglet i fylla - og at de fortsatt holdt sammen. Akkurat det bekreftet også Stig Kjos til Seher.no dagen etterpå.

- Det har vært litt frem og tilbake her. Vi bruker nå tiden til å finne ut hva som er best for oss, skrev han i en sms.

"Ungkaren"-paret er altså fortsatt sammen - etter en helg med nærmest endeløse konflikter.

Mange spør seg om media-krangelen bare skyldes tilfeldigheter - eller om det er et grep for igjen å skape blest om programmet "Ungkaren 20 vs. 40", som starter opp igjen på TVNorge i starten av mars.

Kjos avviser på det sterkeste at det foreligger noen forventning fra TVNorges side om at han og Natalia skal være et par så og så lenge.

- Det er ikke sant. Jeg og Natalia baserer ikke forholdet vårt ut fra TVNorges sendeskjema, sier han til Seher.no.

Det profilerte paret har vært kjærester i snart ett år. Dette er likevel ikke første gang at det stormer rundt dem. I juni slo kjekkasen fra Jessheim - gjennom Seher.no - tilbake mot utro-rykter og andre påstander. I starten av februar avslørte han også at det var pause mellom dem en liten periode i jula.

Pressekontakt i TVNorge, Thea Lund Kristoffersen, avfeier på det sterkeste at det foreligger en avtale mellom TV-kanalen og paret om å skape blest rundt årets versjon av det superpopulære sjekkeprogrammet.

- At dette skjer akkurat nå, skyldes bare tilfeldigheter. Vi legger oss overhodet ikke opp i forholdet mellom Stig og Natalia. Blesten rundt programmet skaper vi heller med de nye deltagerne som er med, og det foreligger selvsagt ingen avtale mellom oss og Stig, sier hun til Seher.no.

Én av dem som begynner å bli mektig lei av sagaen rundt "Ungkaren"-paret er tidligere radio- og TVNorge-profil, Trine Grung. Tidligere denne uka sa hun tydelig ifra hva hun mener i sin egen blogg.

"Nå er det NOK!! Jeg er så møkklei av spalteplassen disse to pr kåte folka får, kan ikke dere journalister finne noe annet vettugt å skrive om. Det begynner å synke til et såpass lavt nivå at de må skånes mot seg selv! Hvem i helv....bryr seg om en krangel disse to hadde i fylla og nå skal de "gjøre det godt igjen!!" I pressen?", var noe av det hun skrev.

"Ungkaren" selv tar kritikken fra Grung med knusende ro.

- Veldig mye av dette er media-skapt. Og jeg er helt enig i mye av det hun skriver! Så enig er jeg - at jeg var på nippet til å kommentere innlegget på bloggen hennes da jeg leste det, sier Stig Kjos til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Derfor ble Ungkarens kjæreste sjalu