VIL BEHODLDE SITT NATURLIGE UTSEENDE: Amy Schumer sier hun ikke har noen planer om å besøke en komsetisk kirurg. Foto: NTB Scanpix
VIL BEHODLDE SITT NATURLIGE UTSEENDE: Amy Schumer sier hun ikke har noen planer om å besøke en komsetisk kirurg. Foto: NTB ScanpixVis mer

Amy Schumer vil ikke operere seg:

Slår tilbake mot skjønnhetspresset

- Jeg har ikke fikset på noe som helst, sier Hollywood-stjernen Amy Schumer.

(Seoghør.no): I løpet av de siste årene har Amy Schumer (35) slått seg stort opp som komiker og skuespiller gjennom blant annet TV-suksessen «Inside Amy Schumer» og filmsuksessen «Trainwreck».

Livet i rampelyset kan være tøft for mange, og stadig flere legger seg under kniven i frykt for å miste roller til yngre og vakrere jenter.

Selv mener Amy at hun ikke kommer til å følge trenden med kosmetiske- og plastiske operasjoner.

- Jeg er ganske sikker på at jeg aldri vil ta noen som helst operasjoner, sier komikeren i til InStyle magazine hvor hun pryder forsiden i badedrakt.

- Jeg kan heller ikke se for meg et øyeblikk hvor jeg vil trenge fillere i fjeset mitt. Som om det trengs å fylles i mer. Er det heller mulig å gjøre det mindre fyldig? La oss gjøre det smalere. Jeg trenger fettsuging av kinnene mine, fleiper hun videre.

«Trainwreck»-stjernen hevder hun ikke er besatt av sitt eget utseende fordi hun aldri har sett på seg selv som en av de hotteste jentene. Hun er komiker.

- Det som er fint med å ikke være modell er at det ikke er utseende mitt jeg er kjent for. Derfor vil det ikke spille noe rolle for meg når jeg begynner å se eldre ut, forklarer Schumer.

Saken fortsetter nedenfor.

Word to your Mother. See me and @officialgoldiehawn in #SnatchedMovie🌴

A post shared by @amyschumer on

På spørsmål om hun frykter å eldes foran kamera, svarer Amy følgende:

- Ikke foreløpig. Jeg har ikke fikset på noe som helst til nå fordi jeg er så vakker, fleiper hun igjen, før hun fortsetter:

- Jeg er pen nok til at jeg kan jobbe i bransjen. Jeg får oppmerksomhet nok fra gutter til at jeg føler meg bra. Når jeg ser på bilder av meg selv nå, så ser jeg yngre ut enn hva jeg tenker om jeg selv. Så det har ikke skremt meg enda.

Fant en snill kjæreste

TV-stjernen hyller også familien for at de alltid har gjort henne trygg på at det hun er født med holder i massevis.

- Jeg har ikke alltid vært like selvsikker. På videregående var jentene på skolen mye hottere enn meg. Jeg kunne ikke konkurrere mot dem og mistet all selvtillit. Jeg var usikker på min egen verdi, men så fant jeg ut av det, forteller Amy og sikter til humoren sin.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Amy og kjæresten Ben koser seg med en matbit under Emmy Awards 2016. Foto: NTB Scanpix. 
FORELSKET: Amy og kjæresten Ben koser seg med en matbit under Emmy Awards 2016. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

I januar i fjor ble det kjent at den morsomme blondinen hadde funnet lykken med den fem år yngre møbel-designeren Ben Hanisch (30).

I intervjuet åpner hun seg også om hva hun liker best og falt for ved kjæresten.

- Jeg kunne se at han var genuint snill. Noen gutter kan sette opp en slags vegg og så finner man ut at de er seksuelle avvikere. Det er ikke han. Gud velsigne ham. Han er søt og snill.

- Jeg føler jeg kan skinne sammen med ham og i tillegg ikke gjøre noe som helst, men likevel så har vi det fint. Vi har vært sammen i nesten halvannet år nå og i det siste har jeg begynt å hviske til ham: «Jeg holder på å falle for deg». Og da svarer han bare: «Vi har vært sammen ganske lenge nå».

LES OGSÅ: - Det jeg sa såret datteren min permanent