Jennifer Aniston og Justin Theroux:

Slår tilbake mot skilsmisseryktene

- Dette har ikke skadet ekteskapet i det hele tatt.

INGEN SKILSMISSE: Flere kilder avviser ryktene om at Jennifer Aniston og ektemannen Justin Theroux skal skilles. Foto: Splash News
INGEN SKILSMISSE: Flere kilder avviser ryktene om at Jennifer Aniston og ektemannen Justin Theroux skal skilles. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den siste tiden har det svirret rykter om at skuespillerstjernen Jennifer Aniston (48) og hennes ektemann gjennom to år, Justin Theroux (46), har slitt med deres nylige langdistanseforhold.

2017 var nemlig et travelt år for det forelskede paret. Jennifer har på sin side jobbet med Reese Witherspoon sin nye Apple TV-serie, mens Justin har filmet inn komedien «The Spy Who Dumped me», i Budapest.

Flere utenlandske medier har spekulert i om dette har tæret på forholdet til det verdenskjente paret, men det avviser imidlertid flere kilder til People.

- Dette har ikke skadet ekteskapet i det hele tatt. Det ser heller ut til å hjelpe. De elsker og respekterer hverandre, og ja, de tilbringer mye tid fra hverandre, forteller en kilde, som skal være en nær venn av paret, til People.

PÅ FERIE: Jennifer Aniston, ektemannen og flere nære venner feiret nyttår i Mexico. Foto: Splash News
PÅ FERIE: Jennifer Aniston, ektemannen og flere nære venner feiret nyttår i Mexico. Foto: Splash News Vis mer
VELTRENT: Justin og Jennifer så ut til å storkose seg i Cabo. Foto: Splash News
VELTRENT: Justin og Jennifer så ut til å storkose seg i Cabo. Foto: Splash News Vis mer

Dro på kjærlighetsferie

Etter flere uker med hardt arbeid tok Jennifer og Justin en velfortjent ferie til Cabo San Lucas i Mexico denne julen, hvor de ringte inn det nye året sammen.

Ifølge People hadde de med seg et knippe gode venner som reisefølge.

- Jennifer og Justin feiret nyttår med venner. De siste dagene har de tilbrakt i solfylte Cabo, sier kilden til nettstedet, og legger til at de to turtelduene hadde flere nære venner med seg på tur, inkludert skuespiller Jason Bateman (48)og hans familie.

- De begge har det fantastisk og er veldig lykkelige, fortsetter kilden.

Graviditetsrykter

Jennifer og Justin giftet seg i august 2015 i en hemmelig seremoni i luksushjemmet deres i Bel Air i Los Angeles.

Det har gjentatte ganger blitt spekulert i om 48-åringen venter barn, men i august tok hun bladet fra munnen og uttrykket sin frustrasjon og sinne rundt temaet.

Stjernen la ikke skjul på at hun er lei av mennesker som sprer rykter om at hun er gravid.

- Ikke at du har noe med det å gjøre. Det å få barn er en privatsak - som ikke raker noen andre enn paret eller personen som venter barnet, sa hun i et intervju med Glamour.

Hittil har duoen ingen barn sammen, og det har heller ikke 48-åringen noen planer om å endre.

DEN GANG DA: Jennifer og Justin spilte sammen i filmen Wanderlust i 2011 og det var her det hele startet. Foto: FilmWeb
DEN GANG DA: Jennifer og Justin spilte sammen i filmen Wanderlust i 2011 og det var her det hele startet. Foto: FilmWeb Vis mer

Lykkelig liv

For Jennifer er nemlig ikke barn veien til et lykkelig liv.

- Min idé om hva et lykkelig liv er, er kanskje annerledes fra det andre tenker. Jeg mener det er opp til hver enkelt. Ingen har rett til å dømme andre sine valg. Ingen vet hva som foregår bak husets fire vegger blant dem som enten vil ha, eller ikke vil ha barn. Det er et veldig sensitivt tema, i hvert fall for meg, fortalte hun.

I et tidligere intervju med magasinet Vogue ble det nok en gang snakket om at skuespillerstjernen ikke har barn, og også da uttrykte hun at hun begynner å bli lei spørsmålet.

- Jeg orket ikke å høre på dette om jeg var gravid eller ikke gravid; du aner ikke hva som personlig foregår i livene våre, hvorfor det er eller ikke er sånn. I mitt eget hode har jeg skiftet perspektiv, så hvem bryr seg?, sa hun den gangen.

GIFT: Jennifer var gift med Brad Pitt fra 2000 til 2005. Foto: AP
GIFT: Jennifer var gift med Brad Pitt fra 2000 til 2005. Foto: AP Vis mer

Videre snakket 48-åringen om mediene som aldri vil slutte å skrive om kroppsfokus, og spekulasjoner om man er gravid eller ikke.

- Jeg tror problemet er at sladderblader og magasiner setter menneskekroppen i båser. De snakker ente om overvekt, undervekt eller det at man ikke har fått barn, sa hun.

LES OGSÅ: Erklærte sin kjærlighet for Scott disick​​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer