<strong>AVVISER SAMBOERPLANER:</strong> Artistene Tone Damli og Eric Saade fikk seg en overraskelse etter at et svensk ukeblad skrev at de skal flytte sammen. Begge avviser nyheten på sine Twitter-sider. Foto: Fame Flynet Norway
AVVISER SAMBOERPLANER: Artistene Tone Damli og Eric Saade fikk seg en overraskelse etter at et svensk ukeblad skrev at de skal flytte sammen. Begge avviser nyheten på sine Twitter-sider. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer

Slår tilbake mot samboer-ryktene

- Jeg trodde dette kun var et musikalsk samarbeid.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popartisten Tone Damli gjør for tiden suksess både i Norge og Sverige med låten «Imagine», hvor hun synger sammen med den svenske popstjernen Eric Saade.

Men tirsdag fikk Tone - som er samboer med skuespilleren Aksel Hennie - seg en overraskelse, da et svensk ukeblad skrev at hun skulle flytte sammen med sin svenske duettpartner i en bolig til 3,5 millioner svenske kroner.

Under et bilde av oppslaget på sin Twitter-side, tar Tone avstand fra ryktene.

«Skitt, og eg som trudde dette kun va eit musikalsk sammarbeid.», skriver hun.

Hun får støtte av en like overrasket Eric Saade.

«Can't stop laugh at the Swedish gossip papers.. they write shit! We create music.. Fuck it! Imagine gon be niiice..»


Aksel Hennie velger å spøke med oppslaget på sin egen Twitter-side.

«Faen Og jeg som bare trodde dama mi skulle til Ibiza for å spille inn musikkvideo... #singel @tonedamli @ericsaademusic», skriver han.

Både Tone Damli og Eric Saade skal etter planen begge delta på årets show fra VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen i Norge, den 29. juni.

 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tone blir programleder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer