Cole Sprouse:

Slår tilbake mot ryktene

- Vær menneskelige i stedet for klovner.

OPPGITT: Cole Sprouse virker langt fra fornøyd med fansen som hevder han har vært utro mot Lili Reinhart med Kaia Gerber. Foto: NTB Scanpix
OPPGITT: Cole Sprouse virker langt fra fornøyd med fansen som hevder han har vært utro mot Lili Reinhart med Kaia Gerber. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har i lang tid vært mye forvirring rundt forholdet mellom «Riverdale»-stjernene Cole Sprouse (27) og Lili Reinhart (23).

Siden i fjor sommer har duoen blitt utsatt for en rekke bruddrykter, og ettersom de begge er kjent for å være svært private, var det først i høst at Reinhart avkreftet bruddryktene.

Før helgen ble det igjen hevdet at det er slutt mellom skuespillerne, og i sosiale medier har Sprouse blitt linket til modellen Kaia Gerber (18).

Det skriver blant andre E! News.

- Han var utro

Ryktene om en gryende romanse mellom ham og ni år yngre Gerber, skal ha startet etter at de to delte bilder på Instagrams historiefunksjon hvor det skal ha sett ut som om de oppholdt seg på samme sted, ifølge Us Weekly.

På Twitter ble det raskt spekulert på om skuespilleren hadde vært utro mot Reinhart.

«Cole skal angivelig har vært utro mot Lili med Kaia, og Lili fant ut at de satt i karantene sammen fordi Kaia publiserte en Insta-story fra huset hans, som Lili kjente igjen. Så derfor gjorde hun det slutt med ham...», ble blant annet skrevet.

Søndag tok derimot Sprouse til sin egen Instagram-konto, der han svarte på anklagene, ifølge E! News.

- Galskap og fanatisme

I totalt tre innlegg på Instagrams historiefunksjon slo han hardt tilbake mot påstandene.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jeg tolererer mye rykter og baksnakking fra mennesker på nettet som påstår å være mine fans. Fans som føler de har rett til privatlivet mitt nettopp fordi jeg aldri deler det. Men å gå til angrep på vennene mine med grunnløse beskyldninger, å lekke adressen min og å sende meg dødstrusler, er kvaliteter av galskap og fanatisme», skriver han, og oppfordrer alle til «å være menneskelige i stedet for klovner».

Videre skriver 27-åringen at han var innforstått med at dette ville være konsekvensene når han først valgte å gå inn i et offentlig forhold. Og selv om hensikten hans aldri har vært å dele av privatlivet med den «skrubbsultne horden», så innser han at tilbakeholdenheten hans har gjort at folk dikter opp sine egne historier om livet hans.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måm av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

«Som konklusjon - vær så snill, spis min lekre, lubne rumpe», avslutter han.

Forelsket seg på settet

Det var sommeren 2017 at romanseryktene mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart for første gang begynte å svirre.

I dramaserien «Riverdale» spiller de kjæresteparet Jughead Jones og Betty Cooper, og det tok altså ikke lang tid før følelsene begynte å gnistre også utenfor settet. Til tross for at de to ofte har delt bilder av hverandre i sosiale medier, så har de vært ordknappe utad om forholdet.

Dette har som nevnt resultert i regelmessige rykter om brudd.

Våren 2018 sa blant annet Cole følgende om hvorfor de holdt kortene tett inntil brystet:

- Folk tror de har krav på privatlivet mitt, så derfor snakker jeg aldri om det. Ingen har rett til å vite noe om det. Folk kan spekulere så mye de vil. Det er også sexy å ha disse delene av forholdet helt for seg selv, fortalte han til til People.

Kaia Gerber skal ha vært singel siden det i januar ble slutt mellom henne og komikeren Pete Davidson (26). De hadde da vært et par i rundt tre måneder.

TILBAKE: Det er allerede kjent at Melina og de svenske brødrene Daniel og Pierre Louis gjør comeback i årets sesong av «Ex on the beach». Nå viser det seg at flere gamle kjenninger ønsker å være med på moroa. Vis mer

LES OGSÅ: - Mange gutter er kjempedårlige i senga

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer