Jamie Foxx:

Slår tilbake mot ryktene

- Ville gi henne samme mulighet.

NY KVINNE: Jamie Foxx har nylig blitt observert med en ny kvinne, kort tid etter bruddet med Katie Holmes. Foto: NTB Scanpix
NY KVINNE: Jamie Foxx har nylig blitt observert med en ny kvinne, kort tid etter bruddet med Katie Holmes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste dagene har det florert rykter rundt bruddet mellom Hollywood-stjernene Katie Holmes (40) og Jamie Foxx (51). Spesielt stor fart har det vært i spekulasjonene rundt om sistnevnte allerede har gått videre til en ny og yngre flamme.

Nylig ble det bekreftet at paret skal ha gått hver til sitt så tidlig som i mai i år. Dette skal ha skjedd etter at de har klart å holde en svært lav profil i seks år.

Foxx har i løpet av sommeren blitt observert med artist, skuespiller og modell Sela Vave (21), noe som har fått flere til å tro at han har gått videre etter bruddet med Holmes.

Nå ser det imidlertid ut til at vi har fått svar på ryktene én gang for alle.

Kommenterer i video

I en video som den antatte nye flammen Sela Vave har publisert på sin egen Instagram-profil, forklarer nemlig Foxx hva som egentlig foregår mellom ham og den 30 år yngre artisten.

Skal vi tro 51-åringen har han enkelt og greit tatt Vave inn «under vingene sine» som en mentor, akkurat slik han gjorde med blant andre Ed Sheeran (28) før han ble en kjent artist.

- Vi ville gi henne samme muligheten som vi ga de andre. Det skal alltid være så annerledes når det kommer til kvinner - når det var gutter jeg tok inn var det liksom bare kult, men med én gang det er en kvinne prøver alle å gjøre det til noe det ikke er, sier Foxx i videoen.

MENTOR: I følge Foxx har han bare tatt Vave inn i varmen slik han har gjort med en rekke andre artister. Foto: NTB Scanpix
MENTOR: I følge Foxx har han bare tatt Vave inn i varmen slik han har gjort med en rekke andre artister. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jakter etter skandaler

Det er spesielt én hendelse som folk har hengt seg opp i. Forrige uke ble nemlig Foxx avbildet på vei hjem fra en nattklubb i Hollywood sammen med den 21 år gamle artisten. Denne hendelsen kommenterer han spesifikt:

- Jeg introduserte henne som min nye artist. Situasjonen var at jeg eskorterte henne til bilen min. Min artist, som henger med BARNA mine, som er like gammel som min egen datter. Jeg er ikke en slik gammel fyr som henger med yngre folk, forklarer han.

I videoen gjør Foxx det klinkende klart at alle ryktene om ham og Vave rett og slett kommer fra folk som «jakter etter skandaler».

Den spirende artisten selv har også noen ord å dele om situasjonen, og forteller at hun blant annet har mottatt grov hets etter at hun ble linket til Jamie Foxx:

- For folk som bryr seg, her er den SANNE historien ... Dere andre kan fortsette å snakke og kalle meg hore, en som ødelegger familier, lykkejeger, fortelle meg at jeg bør dø, og hva enn dere vil. Fordi det betyr ingenting for meg. Jeg er her ute og jobber og gjør det jeg elsker mest, skriver hun under Instagram-videoen.

Ikke enkel kjærlighet

Forholdet mellom Katie Holmes og Jamie Foxx skal ha vært over i noen måneder nå. Ingen av partene har ennå kommentert bruddet, men nylig ble Katie Holmes overhørt da hun snakket om bruddet til venner på restauranten La Esquina i New York:

- Jeg har ingenting med hva Jamie driver på med. Vi har ikke vært sammen på flere måneder, sa hun, ifølge Us Weekly.

I løpet av tiden Foxx og Holmes var et par var de aldri å se sammen på offisielle bilder. Ikke før årets MET-galla stilte de opp sammen. Kort tid etter skal de imidlertid ha endt forholdet, så det forble med denne ene opptredenen.

Paret var kjent for å holde en lav profil og møttes ofte i det skjulte. Årsaken til at de aldri gikk ut offentlig med det seks år lange forholdet, skal ha vært en klausul i hennes skilsmisse-avtale med eksmannen Tom Cruise (57).

Tom Cruise og Katie Holmes var gift fra 2006 til 2012, og er foreldre til datteren Suri (13).

LES OGSÅ: Venter barn med 21 år yngre kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer