KRYPTISK: - Det er bare rykter, jeg har ikke blitt spurt om å delta. Men jeg kan ikke si så mye om det, sier Synnøve Skarbø om den mulige "71 grader nord"-deltagelsen. Foto: Adele Cappelen Blystad/Seher.no
KRYPTISK: - Det er bare rykter, jeg har ikke blitt spurt om å delta. Men jeg kan ikke si så mye om det, sier Synnøve Skarbø om den mulige "71 grader nord"-deltagelsen. Foto: Adele Cappelen Blystad/Seher.no Vis mer

Slår tilbake mot ryktene

- Jeg har ikke blitt spurt, hevder Synnøve Skarbø.

Publisert
TJUVHOLMEN (SEHER.NO): Torsdag gikk TVNorges høstlansering av stabelen, først på Felix kino, før festen fortsatte på Tjuvholmen sjømagasin. En selvsagt gjest på lanseringen var programleder Synnøve Skarbø (38), som var - som vanlig - blid som en sol der hun poserte på den røde løperen sammen med blant andre årets ungkar, Jørgen Festervoll.

I slutten av mai ble det kjent at TVNorge har bestemt seg for å lage en kjendisversjon av "71 grader nord", som skal spilles inn allerede i høst. Og ifølge "God kveld, Norge", er Skarbø én av dem som er spurt om å være deltager i programmet.

- Jeg kan bekrefte at vi skal lage en kjendis-utgave av «71 grader nord» og at Tom Stiansen er programleder på dette programmet, sa programdirektør i TVNorge, Eivind Landsverk, til TV 2 Underholdning i mai.

Til Seher.no avviser Skarbø - dog noe kryptisk - at hun skal være med i kampen om å ta seg først til Nordkapp.

- Det er bare rykter, jeg har ikke blitt spurt om å delta. Men jeg kan ikke si så mye om det, sier hun.

TVNorge-kjendisen har flere ganger blitt koblet til eks-ungkar Stig Kjos, selv om de begge stadig har benektet enhver form for romanse. Torsdag lot Skarbø seg altså avbilde flere ganger sammen med Jørgen Festervoll, som er blitt en singel mann etter bruddet med Katinka Hellan.

- Er du glad i ungkarer, Synnøve?

- Nei, nei, nei, Jørgen har jeg møtt to ganger i livet. Og det er fordi vi er tilknyttet den samme TV-kanalen. Jeg ser ikke på "Ungkaren" på TV engang, jeg, smiler 38-åringen til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Flyttet inn hos kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer