FALSKE RYKTER: Brad Pitt og Jennifer Aniston møttes aldri for å diskutere Pitts problematiske forhold til Angelina. Foto: All Over Press
FALSKE RYKTER: Brad Pitt og Jennifer Aniston møttes aldri for å diskutere Pitts problematiske forhold til Angelina. Foto: All Over PressVis mer

Slår tilbake mot ryktene

- Det skjedde aldri...

SEHER.NO: Tidligere denne uken ble det satt ut rykter om at Brad Pitt (45) og hans ekskone Jennifer Aniston (40) nylig hadde et hemmelig møte på et hotell i New York. 

Her skal han ha åpnet seg om om sitt problematiske forhold til Angelina Jolie (34), som han har seks barn med.

- Hun var kjapp med å fortelle ham at hun ikke ville ta noen del bruddet mellom han og Angelina, fortalte den påståtte insideren.

Nå tar Friends-stjernen bladet fra munnen.

- Det skjedde aldri, forteller Jennifer til USmagazine.

US Weekly rapporterer at Pitt og Jolie fremdeles står sterkt sammen, og at de til og med vurderer å få sitt syvende barn.

Jennifer derimot, er har ikke like hell i kjærligheten. Først var det den svært omtalte skilsmissen fra Brad Pitt. Deretter hadde hun er kort forhold til skuespillerkollega Vince Vaughn og modellen Paul Sculfor, før hun så ble sammen med musikeren John Mayer. Det tok også slutt etter mye frem og tilbake.

- Jeg er fortsatt en romantiker. Jeg har fortsatt troen på kjærligheten, sier hun til Harper's Bazaar.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: - Kjærligheten er som filmene mine