VIL DRIKKE MER: - Om jeg er gravid nå? Nei, jeg skal nok ta meg noen flere drinker - og gi deg beskjed hvis noe skjer, svarer Mariah under intervjuet med Larry King. Foto: All Over Press
VIL DRIKKE MER: - Om jeg er gravid nå? Nei, jeg skal nok ta meg noen flere drinker - og gi deg beskjed hvis noe skjer, svarer Mariah under intervjuet med Larry King. Foto: All Over PressVis mer

Slår tilbake mot ryktene

Superstjernen fikk spørsmålet rett i fleisen under TV-intervju.

SEHER.NO: Ryktene har en god stund svirret rundt om sangstjernen Mariah Carey er gravid eller ikke. Det er hun absolutt ikke, ifølge henne selv.

Til TV-profilen Larry King forteller nemlig Carey at hun og kjæresten, Nick Cannon, ikke venter barn med det første.

- Om jeg er gravid nå? Nei, jeg skal nok ta meg noen flere drinker - og gi deg beskjed hvis noe skjer, svarer hun når hun blir stilt det store sapørsmålet.

Men at Mariah er noe spøkefull i forhold til temaet, det betyr ikke at hun ikke vil ha barn - bare det at promoteringen av "precious" og de nyeste singlene er hennes største prioritering akkurat nå.

- Å bli gravid ville vært den mest lykkelige tingen i mitt liv. Men med den kommende filmen og de neste singlene fra albumet, trenger jeg å fokusere på det. Man kan ikke gjøre disse barnetingene halvveis, mener Mariah, som tror hun kommer til å bli en god mor når den tid kommer.

- Jeg vil ikke være en som tenker at "Å. nå skal jeg ha en baby, yeah! La meg få tak i en barnevakt, så jeg kan gi barnet til henne". Det fungerer ikke sånn for meg, jeg tror ikke på noe slikt, sier hun i TV-intervjuet.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Jeg var nær døden