Slår tilbake mot ryktene

- Den eneste gangen Anne forlot bordet var da hun skulle ta en telefon, hevder superstjernens talsmann.

LAGDE OPPSTYR? - Det skjedde egentlig ganske fort, og det ble helt stille da det gikk opp for folk hva de så. Hun gråt. Kjæresten fulgte etter henne, men foreldrene ble værende, sier et øyenvitne om det påståtte dramaet på Anne Hathaways bursdag. Foto: All Over Press
LAGDE OPPSTYR? - Det skjedde egentlig ganske fort, og det ble helt stille da det gikk opp for folk hva de så. Hun gråt. Kjæresten fulgte etter henne, men foreldrene ble værende, sier et øyenvitne om det påståtte dramaet på Anne Hathaways bursdag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I forrige uke fylte superstjernen Anne Hathaway 28 år. I den anledning var Hathaway ute og spiste med sine foreldre, samt kjæresten Adam Shulman, i New York. 

Ryktene vil ha det til at skuespilleren var helt fra seg da hun forlot restauranten «Tocqueville» i den amerikanske storbyen.

- Det skjedde egentlig ganske fort, og det ble helt stille da det gikk opp for folk hva de så. Hun gråt. Kjæresten fulgte etter henne, men foreldrene ble værende, sier et øyenvitne til New York Post.

Et annet øyenvitne stiller seg bak historien som kommer frem i New York Post.

- Faren hennes sa «Ikke la oss snakke om dette nå, det er hennes bursdag», mener øyenvitnet.

Hathaways talspersoner hevder derimot at dette er oppspinn fra ende til annen. Talspersonen mener nemlig at det påståtte dramaet aldri har skjedd.

- Dette stemmer ikke i det hele tatt. Den eneste gangen Anne forlot bordet var da hun skulle ta en telefon. Hun forlot ikke bordet i tårer, hevdes det fra Anne Hathaway-hold.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: