Slår tilbake mot ryktene

Dolly Parton sier hun ikke er lesbisk.

GIFT: Parton har vært gift med ektemannen, Carl Thomas Dean, i 46 år. Foto: All Over Press
GIFT: Parton har vært gift med ektemannen, Carl Thomas Dean, i 46 år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har den siste tiden versert rykter om at Dolly Parton (66) er lesbisk, og er i et hemmelig forhold med venninnen Judy Ogle.

I et intervju med Nightline slår imidlertid Parton tilbake mot ryktene, og hevder de er usanne.

- Judy og jeg har vært bestevenner siden vi gikk i tredje- eller fjerdeklasse. Vi har fortsatt et fantastisk vennskap og forhold, og jeg her utrolig glad i henne. Men vi er ikke et par, sier Parton ifølge nettstedet TMZ.com.

HER KAN DU FÅ MED DEG DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Parton har vært gift med ektemannen, Carl Thomas Dean, i mer enn 46 år. Hun sier at hun knyttet bånd til talkshow-verten Oprah Winfrey da ryktene begynte å svirre. Winfrey har selv opplevd de samme ryktene med bestevenninnen sin, Gayle King.

- Det er det samme med meg og Judy som med Gayle og Oprah. Folk tror ikke at man kan stå hverandre så nært uten at det er noe mer.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ble tatt for å være prostituert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer