HAR DET BRA: Gjester skal ha observert et kjærlig par, da Brad Pitt og Angelina Jolie var på regissørenes prisutdeling lørdag. Foto: All Over Press
HAR DET BRA: Gjester skal ha observert et kjærlig par, da Brad Pitt og Angelina Jolie var på regissørenes prisutdeling lørdag. Foto: All Over PressVis mer

Slår tilbake mot ryktene igjen

- De så veldig forelsket ut...

SEHER.NO: Den siste tiden har spekulasjonene rast om at det går mot slutten for stjerneparet Angelina Jolie (34) og Brad Pitt (46). Paret selv har valgt å ikke kommentere ryktene, men har hintet flere ganger om at ryktene skal være falske.

I tillegg ble det hevdet av nettstedet People.com at paret var ute og spiste sammen i Los Angeles da ryktene startet.

- Det sier alt om hvor idiotiske ryktene er, sa en kilde overfor nettstedet.

Nå slår kjendisparet nok en gang tilbake mot bruddryktene. Paret tilbrakte lørdagskvelden sin ved "The Directors Guild of America Awards" i Los Angeles. Og gjestene som var tilstede hevder paret ser mer fornøyd ut nå enn aldri tidligere.

- De så veldig forelsket ut, og så ut til å ha det veldig gøy. Det var definitivt en date, sa en kilde til People.

Pitt var tilstede ved Hyatt Regency Century Plaza for å introdusere regissør Quentin Tarantino - som regisserte "Inglorious Basterds" - for Jolie, som for anledningen hadde på seg en grå, klassisk kjole.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Spiste middag da ryktene startet