Channing Tatum og Jenna Dewan:

Slår tilbake mot ryktene etter bruddet

Åpner seg for første gang etter at skilsmissen ble kjent.

BRUDD: Det kom som en stor overraskelse på mange at skuespillerparet går hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Det kom som en stor overraskelse på mange at skuespillerparet går hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Natt til tirsdag kom Hollywood-kjekkasen Channing Tatum (37) og kona Jenna Dewan (37) med nyheten om at de skal skilles.

Paret har vært gift i ni år, og sammen har de datteren Everly på snart fem år.

Bruddet kom som et sjokk på mange. Duoen har nemlig ved flere anledninger blitt omtalt som «det perfekte paret», og har til stadighet vært svært offentlige med kjærlighetserklæringer til hverandre.

Saken fortsetter nedenfor.

Mens stjerneparet hevder de skilles som to bestevenner som fremdeles elsker hverandre, har det likevel oppstått rykter om hva som kan være årsaken til at de har valgt å gå hver til sitt.

Ifølge Daily Mail har det blitt spekulert i at Channing drakk og festet mer enn kona likte, i tillegg til at han skal ha flørtet med andre kvinner.

Nå slår Jenna tilbake mot ryktene.

- Jeg er glad for å kunne klargjøre at absolutt ingen av disse ryktene er sanne. Grunnen til at kunngjøringen om bruddet vårt var så positiv er fordi det er realiteten av situasjonen, forteller en talsperson til Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

Vil gi hverandre rom

I pressemeldingen hvor Jenna og Channing avslørte at de skulle skilles, skrev de nemlig at forholdet deres har vært en magisk reise.

«Vi har kjærlig valgt å skille lag. Vi ble dypt forelsket for mange år siden, og har hatt en magisk reise sammen. Ingen ting har forandret seg ved hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er en fin reise som tar oss forskjellig veier akkurat nå», skrev duoen.

Videre stod det at det ikke er noe dramatisk ved det hele, bare to bestevenner som har kommet til en avgjørelse om at det er på tide å gi hverandre rom, og hjelpe hverandre med å leve så gode liv som mulig.

«Vi er fortsatt en familie, og vil for alltid være dedikerte foreldre for Everly», stod det.

Frieriet endte i tårer

Paret møttes i 2006 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up». De innså raskt at de ønsket å satse på hverandre, og giftet seg i Malibu i Los Angeles tre år seinere. Men alt gikk galt da Tatum skulle fri.

I et intervju med radiokanalen BBC Radio 1 åpnet 37-åringen i fjor høst opp om hvordan frieriet gikk for seg.

MOR OG DATTER: Her er Jenna på tur med datteren Everly i Los Angeles i oktober. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Her er Jenna på tur med datteren Everly i Los Angeles i oktober. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg gjorde noe ondskapsfullt da jeg fridde til kona mi, fordi jeg trodde hun luktet lunta og skjønte hva jeg var i ferd med å gjøre.

- Jeg fortalte henne at jeg aldri ville gifte meg, i et forsøk på å sette henne ut av spill, sa skuespilleren til radiovert Nick Grimshaw, ifølge Contact Music.

Spøken ble ikke tatt imot med latter, snarere tvert imot. Tatum fortalte i intervjuet at Dewan knakk fullstendig sammen i tårer.

- Jeg tenkte bare: «Dette går ikke særlig bra», så jeg måtte faktisk fri til henne tidligere enn jeg hadde planlagt, fortalte Tatum.

LES OGSÅ: Derfor gir hun ekteskapet en ny sjanse