NEI OG ATTER NEI: - Utrolig. Hun er ikke gravid, sier Katie Holmes talsperson om ryktene rundt skuespilleren. Foto: Stella Pictures
NEI OG ATTER NEI: - Utrolig. Hun er ikke gravid, sier Katie Holmes talsperson om ryktene rundt skuespilleren. Foto: Stella PicturesVis mer

Slår tilbake mot ryktene - igjen!

For andre gang må superparet ta til motmæle mot skriveriene.

SEHER.NO: Spekulasjonene rundt superstjernen Tom Cruise (48) og kona Katie Holmes (31) ser ikke ut til å slutte. Lenge har paret ønsket å få et barn nummer to, men for andre gang på forholdsvis kort tid har de to sett seg nødt til å tilbakevise ryktene om en familieforøkelse.

Tidligere i år avviste en talsperson for Holmes at hun var gravid, da ryktene oppsto etter at hun forlot et legekontor med det som kunne se ut som en liten kul på magen.

Den siste tiden har ryktene igjen oppstått i visse tabloidmedier rundt om i verden. Og igjen må altså «Dawsons Creek»-stjernens talsperson stå opp mot ryktene om at Tom og Katie venter en liten bror eller søster til deres fire år gamle datter, Suri.

Årsaken til at ryktene har oppstått denne gangen skal være at Holmes strøk seg på magen på settet til hennes nye miniserie på TV, «The Kennedys».

- Utrolig. Hun er ikke gravid, sier personen som representerer Katie Holmes til GossipCop.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Endelig smiler Katie igjen