AVKREFTER ALT: - Jeg vet ikke engang om jeg vil si at han er en venn av meg, han kom bare til en av festene mine, sier Rihanna om den siste tidens rykter om at hun har funnet tonen med Tristan Wilds. Foto: All Over Press
AVKREFTER ALT: - Jeg vet ikke engang om jeg vil si at han er en venn av meg, han kom bare til en av festene mine, sier Rihanna om den siste tidens rykter om at hun har funnet tonen med Tristan Wilds. Foto: All Over PressVis mer

Slår tilbake mot romanseryktene

Superstjernen bare ler av påstandene om sin nye flørt.

SEHER.NO: Ryktene rundt Rihannas (21) kjærlighetsliv vil ingen ende ta, og nå kobles 21-åringen opp mot nok en kjekkas.

Ifølge Daily News denne uka skal "Umbrella"-sangeren nemlig ha funnet tonen med "Beverly Hills 90210"-stjernen Tristan Wilds (20).

Ifølge nettstedet skal Tristan ha blitt invitert på fest hos Rihanna nylig, og gjeste skjønte fort hvorfor.

-Ingen visste hvorfor Tristan var invitert, for det var ikke enbransjefest - men veldig intimt. Men alle skjønte fort at det ikke varførste gangen de møttes, for de var åpenlyst hengiven mot hverandre,fortalte en kilde den gang.


Rihanna selv bare ler av ryktene, skriver Access Hollywood.

- Jeg vet ikke engang om jeg vil si at han er en venn av meg, han kom bare til en av festene mine. Vi har ikke engang telefonnumrene til hverandre, så jeg vet ikke helt hva man kaller det, sier hun til nettstedet.

Skal man tro superstjernen, har hun heller ikke lyst på kjæreste med det første.

- Jeg er singel og klar for å mingle! Men jeg vil ikke date noen akkurat nå, jeg vil ikke begi meg inn i et seriøst forhold - det tar mye tid og energi, og innebærer en stor forpliktelse. Nå fokuserer jeg på albumet mitt, som er som et barn. Det trenger masse oppmerksomhet, og krever mye hard jobbing og massevis av søvnløse netter, forteller Rihanna til nettstedet.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil1901!

LES OGSÅ: - Hun ødelegger seg selv