Slår tilbake mot romanseryktene

- Problemet er at jeg aldri engang har møtt jenta, hevder Peter Andre.

SLÅR TILBAKE: - Vi vil i det minste ha noe å snakke om når vi eventuelt møtes. Hun er ingen dårlig person å bli linket til, hun er jo meget sexy, sier peter Andre om romanseryktene til Kim Kardashian. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: - Vi vil i det minste ha noe å snakke om når vi eventuelt møtes. Hun er ingen dårlig person å bli linket til, hun er jo meget sexy, sier peter Andre om romanseryktene til Kim Kardashian. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mot slutten av september, knapt en uke etter at kilder kunne avsløre at forholdet mellom realitystjernen Kim Kardashian (29) og Dallas Cowboys-stjernen Miles Austin var «sterkere enn noensinne», kom nyheten om at forholdet mellom de to nå har tatt slutt. 

Like etter startet ryktene om at Kardashian har startet en romanse med sangstjernen Peter Andre (37). Det er bare tull, hevder Andre selv, som er glad for å bli linket til den vakre brunetten.

- Ryktene om mitt såkalte «forhold» til Kim Kardashian har nådd overflaten. Problemet er at jeg aldri engang har møtt jenta! Men vi vil i det minste ha noe å snakke om når vi eventuelt møtes. Hun er ingen dårlig person å bli linket til, hun er jo meget sexy, sier 37-åringen, ifølge AZCentral.

«Unconditional»-sangeren, som har tre barn med eks-kona Katie Price, Harvey (8), Junior (5) og Princess Tiaamii (3), innrømmer til nettstedet at selv om han kjemper mot sin tidligere flamme i kommende National Television Awards, er han henrykt over å bli nominert.

- Pressen har gjort et stort nummer ut av at både mitt og Katies realityshow har blitt nominert til TV-pris. De hevder at det er stor konkurranse mellom oss, mener artisten, som ikke vil være med på at så er tilfelle.

- Jeg kan bare snakke for meg selv, men helt ærlig så er jeg glad for bare å være nominert. Å vinne er ikke så viktig. Jeg har aldri blitt nominert før, derfor føler jeg at jeg allerede har vunnet, sier han til AZCentral.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Dette er resultat av 1400 situps i uken


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer