Slår tilbake mot romanseryktene

- Det var veldig uskyldig, hevder Selena Gomez.

SLÅR TILBAKE: - Det var pannekaker. Hvem liker ikke pannekaker? Vi opptrådte begge på samme sted, derfor dro vi og spiste pannekaker sammen, sier Selena Gomez. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: - Det var pannekaker. Hvem liker ikke pannekaker? Vi opptrådte begge på samme sted, derfor dro vi og spiste pannekaker sammen, sier Selena Gomez. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popsanger og skuespillerinne Selena Gomez (18) slår nå - nok en gang - tilbake mot ryktene som linker henne til tenåringsstjernen Justin Bieber (16). Onsdag hadde nemlig «Another Cinderella Story»-stjernen en intim frokost sammen med Bieber på «International House of Pancakes» i Philadelphia. Men det var ingen romantikk involvert, hevder Gomez.

Daten var nemlig bare en uskyldig liten frokost, mener den vakre ungjenta.

- Det var pannekaker. Hvem liker ikke pannekaker? Vi opptrådte begge på samme sted, derfor dro vi og spiste pannekaker sammen. Det er alt. Det var veldig uskyldig, sier hun til MTV News.

De to har i løpet av det siste året flere ganger blitt utsatt for rykter om at de har blitt et par, men Gomez har hele veien stått fast ved at de bare er venner.

18-åringen har tidligere vært linket til kjekkasene Nick Jonas (18) og Taylor Lautner (18). Likevel har hun aldri vært forelsket, har hun tidligere uttalt.

- Jeg tror alle har hver sin tolkning av kjærlighet. Jeg har brydd meg veldig mye om enkelte personer, men forelsket har jeg aldri vært, har hun tidligere sagt til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette kunne gått virkelig galt