<strong>AVVISER ROMANSE:</strong> Olivia Wilde hevder det ikke er noe på gang mellom henne og Justin Timberlake. Her har de to i aller høyeste grad nærkontakt, men bare som en del av settet til filmen «I'm Mortal».  Foto: Black Sheep/FLS
AVVISER ROMANSE: Olivia Wilde hevder det ikke er noe på gang mellom henne og Justin Timberlake. Her har de to i aller høyeste grad nærkontakt, men bare som en del av settet til filmen «I'm Mortal». Foto: Black Sheep/FLS Vis mer

Slår tilbake mot romanseryktene

- Slapp av. Vi er bare venner, skriver Olivia Wilde på sin Twitter-profil.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ryktene går for alvor i Hollywood om at skuespillerinnen Olivia Wilde (27) og popstjernen Justin Timberlake (30) har innledet en romanse. Det stemmer ikke, ifølge Wilde selv.

Skuespillerinnen, som spilte i filmen «Tron: Legacy» nekter altså for at en romanse mellom dem har oppstått. Timnberlake kom nylig ut av et årelangt forhold til filmstjernen Jessica Biel (29).

- Slapp av. Vi er bare venner og har vært det i årevis, skriver Wilde på sin egen Twitter-profil, ifølge People.

Timberlake og Wilde spiller sammen i den kommende science fiction-filmen «Now». Lørdag kveld ble de to observert sammen i VIP-avdelingen på nattklubben The Roxbury i Hollywood.

Her næt de hverandres selskap før de etter hvert tok turen videre. Til People sier vitner at det virket som at de var på date, mens andre velger å avkrefte ryktene.

- De har vært venner siden de jobbet sammen på «Alpha Dog». Det er ikke noe på gang, de er rett og slett bare venner, forteller en ikke-navngitt kilde til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Var på byen med Hollywoodstjerne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer