Ariel Winter:

Slår tilbake mot plastisk kirurgi-anklagene

Svarer kritikere på sosiale medier.

SLÅR TILBAKE: Ariel Winter (21) har den siste tiden blitt anklaget for å legge seg under kniven. Nå slår hun tilbake mot kritikerne. Her avbildet i midten av oktober og starten av januar. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Ariel Winter (21) har den siste tiden blitt anklaget for å legge seg under kniven. Nå slår hun tilbake mot kritikerne. Her avbildet i midten av oktober og starten av januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Ariel Winter (21) har gjort stor suksess i rollen som Alex Dunphy i den populære TV-serien «Modern Family». Hun har derfor blitt et kjent ansikt for mange, også her til lands hvor serien er blitt svært populær.

Den unge stjernen har måttet tåle både kritikk og klager på utseendet sitt, men heldigvis er ikke Ariel kjent for å vike unna når det gjelder å svare kritikere på sosiale medier.

- Ikke operert

Ifølge E! News slo nylig 21-åringen tilbake mot en som kritiserte måten hun ser ut på, og som anklaget henne for å ha tatt plastisk kirurgi, ved å svare i kommentarfeltet sitt på Instagram.

- Ingenting feil med å være ærlig og fortelle henne at vi likte henne bedre før «forandringen». Hun var så vakker før hun begynte å skjære i kroppen sin, og hvis det at jeg sier det får en jente som vurderer plastisk kirurgi til å føle seg vakker, så er det verdt det, kommenterte en bruker under dette bildet:

Og Ariel Winter bet seg altså merke i kommentaren.

- Jeg setter pris på at du vil hjelpe jenter til å elske seg selv slik de er, men du fornærmer meg ved å gjøre det, noe jeg ikke tror du mente å gjøre? svarte den unge skuespilleren, før hun fortsatte:

- Jeg har ikke tatt plastisk kirurgi. Det er heller ikke måten å støtte kvinner på, hvis du bare antar noe om måten de ser ut på, skrev hun.

Anklaget for dopmisbruk

Tidligere denne måneden måtte TV-stjernen ta enda et oppgjør med følgerne sine, der hun møtte anklager om at dop var årsaken til at hun nylig hadde gått noe ned i vekt.

Etter å ha publisert et bilde av seg selv og kjæresten Levi Meaden (31) på nyttårsaften med en drink i hånda, da skuespilleren fortsatt bare var 20 år, kommenterte en bruker: «Mindreårig som drikker alkohol! Ikke bra! Lol».

Se dette innlegget på Instagram

🥰2018⏭2019🥰

Et innlegg delt av ARIEL WINTER (@arielwinter)

Winter så kommentaren og svarte:

- Helt ærlig, syrlige drikker er ikke bra for magen min, så jeg bare holdt hans fordi jeg ikke ville være den eneste som skålet med vann. Lol.

Til tross for svaret, haglet kommentarene om dopmisbruk, og kritikken fortsatte.

- Ikke halvparten så dumt som all kokainen og metamfetaminen hun tar, kommenterte en annen.

Nok en gang valgte den unge stjernen å forsvare seg selv, og valgte en sarkastisk tone:

- Ja! Psykiateren min byttet medisinen min fra min tidligere antidepressiva som ikke fungere og som fikk meg til å gå opp i vekt, til kokain/metamfetamin! Definitivt ikke en ny medisin - som fungerte og som justerte forbrenningen min. Kokain/metamfetamin var et kontroversielt valg, men hun sverger til det.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Kritisert av sin egen mor

Dette er ikke første gang den unge stjernen møter kritikk, enten det er fra anonyme nettroll via sosiale medier - eller fra sin egen mor.

Selv om Ariel ikke har hatt noe med moren sin å gjøre på flere år, har imidlertid ikke det hindret moren i å kritisere henne over nett.

Etter å ha slitt med store ryggsmerter i lang tid bestemte «Modern Family»-stjernen seg i 2015 å legge seg under kniven for å redusere bryststørrelsen fra 70H til 75E.

BRYSTREDUKSJON: Ariel valgteå legge seg under kniven for å redusere bryststørrelsen, noe hun ved flere anledninger har uttalt at hun ikke angrer på. Her på SAG Awards i januar 2015, før operasjonen Foto: NTB Scanpix
BRYSTREDUKSJON: Ariel valgteå legge seg under kniven for å redusere bryststørrelsen, noe hun ved flere anledninger har uttalt at hun ikke angrer på. Her på SAG Awards i januar 2015, før operasjonen Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var veldig smertefullt. Jeg hadde mye problemer med ryggen. Jeg kunne ikke stå rett opp og ned lenge. Til slutt var det så vondt at jeg ikke orket smertene lenger, fortalte hun ifølge Daily Mail den gangen.

Skuespillerstjernen ble den gangen hyllet på sosiale medier for avgjørelsen, men det falt imidlertid ikke i god jord hos alle - spesielt ikke hos hennes egen mor.

- Jeg synes ikke noen i den alderen skal kutte i brystene sine. Jeg er overrasket over at hun gjorde det så ung. og at legen lot henne få lov, sa Crystal til Inside Edition året etter operasjonen.

Lykkelig

For tiden lever Ariel et selvstendig liv med stor suksess på karrierefronten, men også på hjemmebane ser det ut til at 21-åringen har det bedre enn noen gang.

FORELSKET: Paret, som har vært sammen i noen år, ser svært forelsket ut når de dukker opp sammen. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Paret, som har vært sammen i noen år, ser svært forelsket ut når de dukker opp sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2016 ble det kjent at Ariel hadde funnet lykken med skuespillerkollega Levi Meaden (31).

På sosiale medier er ikke paret diskrè med sine kjærlighetserklæringer overfor hverandre, og de gjør lite for å skjule lykken de har funnet i hverandre.

- Takk for at du elsker meg, og at du lar meg elske deg hver dag. Du er fantastisk i alle former og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Du gjør hjertet mitt lykkeligere enn jeg noensinne hadde trodd. Min andre halvdel i alt, mitt hjem. Gratulerer med dagen, baby. Jeg elsker deg, skrev Ariel til bildet hun delte med fansen på kjærestens bursdag i september.

KOMMENTARENE STRØMMET INN: Sophie Elise delte bilde av at hun hadde fjernet silikonen. Responsen var overraskende. Reporter: Thea Hope / Video og edit: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: - «Modern Family»-stjernen slår tilbake mot kleskritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer