Renée Zellweger:

Slår tilbake mot operasjonsryktene

- Jeg ser ikke på skjønnhet på den måten.

SLÅR TILBAKE: Skuespilleren Renée Zellweger slår tilbake mot operasjonsryktene - nok en gang. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Skuespilleren Renée Zellweger slår tilbake mot operasjonsryktene - nok en gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Renée Zellweger (50) startet sin filmkarriere i 1992, i en alder av 23 år. Siden den gang har hun vært å se i en rekke filmer, men er kanskje for de fleste best kjent for rollen som Bridget Jones.

Den første filmen i serien, «Bridget Jones' dagbok», kom ut i 2001, før oppfølgeren «Bridget Jones på randen» ble sluppet i 2004. Så måtte fansen vente hele tolv år på et gledelig gjensyn. I 2016 kom den tredje filmen i serien, «Bridget Jones' Baby».

Som så mange andre store filmstjerner, ble også hun et offer for rykter om at hun hadde lagt seg under kniven for å pynte på utseendet.

Det var etter at hun dukket opp på den røde løperen på ELLE Women in Hollywood Awards i oktober 2014, at en rekke medier beskrev ansiktet hennes som totalt ugjenkjennelig.

Hun hadde da hatt en lang pause fra rampelyset, og hadde ikke vært aktuell i en film siden 2010. Det nye utseendet sendte dermed sjokkbølger gjennom internasjonal presse.

Slår tilbake

I et nytt intervju med New York Magazine, slår hun nå tilbake mot operasjonsryktene.

- Antydningen om at jeg på et vis trengte å forandre på det som foregikk fordi det ikke fungerte... Det gjør meg trist. Jeg ser ikke på skjønnhet på den måten. Og jeg ser ikke på meg selv på den måten. Jeg liker at jeg er litt rar, og min uvanlige miks av ting. Det tillater meg å gjøre det jeg gjør. Jeg vil ikke være noe annet, sier hun til magasinet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer