Yolanda Hadid:

Slår tilbake mot operasjons-ryktene om døtrene

Det hagler inn kritikk i kommentarfeltet på Instagram.

RYKTEFLOM: Supermodellene Gigi og Bella Hadid har flere ganger måtte slå hardt ned på rykter og spekulasjoner. Spesielt Bella har opplevd å få flere anklager om at hun har lagt seg under kniven. Nå er moren, Yolanda Hadid lei av rykteflommen. Foto: NTB scanpix
RYKTEFLOM: Supermodellene Gigi og Bella Hadid har flere ganger måtte slå hardt ned på rykter og spekulasjoner. Spesielt Bella har opplevd å få flere anklager om at hun har lagt seg under kniven. Nå er moren, Yolanda Hadid lei av rykteflommen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere modellen Yolanda Hadid (55) har sett seg lei av alle ryktene om at modelldøtrene Bella (22) og Gigi Hadid (23) har fikset på utseendet.

Den yngste av dem, Bella, uttalte seg imidlertid om operasjonsryktene i et intervju med motemagasinet InStyle i fjor sommer. I intervjuet benektet 22-åringen spekulasjonene om at hun har latt seg operere - eller endret utseendet sitt på andre måter - de siste årene.

Forsvarte barna sine

Det var i forrige uke, da den tidligere «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen feiret at hun hadde fylt 55 år og at hun var fri for all plastisk kirurgi, at kritikken strømmet inn.

I anledning bursdagen delte 55-åringen et bilde på Instagram av seg selv iført en rosa body og skjorte, og det gikk ingen av følgerne hus forbi.

SKAPTE REAKSJONER: Dette bildet delte Yolanda Hadid med følgerne sine på Instagram, og resulterte i at hun ble nødt til å forsvare barna sine mot spekulasjoner om plastisk kirurgi. Foto: Skjermdump fra Instagram/yolanda.hadid
SKAPTE REAKSJONER: Dette bildet delte Yolanda Hadid med følgerne sine på Instagram, og resulterte i at hun ble nødt til å forsvare barna sine mot spekulasjoner om plastisk kirurgi. Foto: Skjermdump fra Instagram/yolanda.hadid Vis mer

- Lever i en kropp fri for brystimplantater, fillers, botox og hårextensions og alt jeg trodde jeg trengte for å holde følge med hva samfunnet fikk meg til å tro om hvordan en sexy kvinne skal se ut, helt til all giftigheten nesten drepte meg, var noe av det Yolanda skrev til bildet.

I kommentarfeltet til bildet var det flere av følgerne som hyllet ærligheten til 55-åringen, men også mange som så seg nødt til å kritisere døtrene Bella og Gigi.

- Jeg er enig med deg, men hva med døtrene dine? Spesielt Bella? Hun er vakker, men hun må ha tatt fillers? Og hun er i modellindustrien så hvordan forsvarer du det?, kommenterte en av følgerne.

- Bella har definitivt fikset på nesen og leppene sine. Dere er alle vakre, men vær så snill, hold det ekte, kommenterte en annen.

Yolanda så seg nødt til å svare følgerne sine på vegne av barna og skrev i kommentarfeltet:

- De vet bedre etter å ha sett hva jeg har vært igjennom.

Raste mot beskyldningene

Yolandas døtre, Bella og Gigi er ikke redde for å si ifra hvis det oppstår urettferdige beskyldninger.

I februar raste supermodellen Gigi mot kritikk i sosiale medier etter at flere påpekte hennes vektnedgang og mente det skyldtes bruk av narkotika.

To måneder senere var det modellsøsteren Bella som slo tilbake i sosiale medier, og i likhet med søsteren var det på grunn av bedrevitende kommentarer.

Ifølge People var det nemlig blitt lagt ut et bilde av Bella og modellveninnen Kendall Jenner (23) på en fanside av førstnevnte. Blant kommentarene hevdet en at begge er et resultat av plastisk kirurgi og hevdet også at de begge har dårlige personligheter.

SLO TILBAKE: Bella Hadid (t.h) gikk i forsvar da en Instagram-bruker hevdet at hun og venninnen, Kendall Jenner, har dårlige personligheter. Foto: NTB scanpix
SLO TILBAKE: Bella Hadid (t.h) gikk i forsvar da en Instagram-bruker hevdet at hun og venninnen, Kendall Jenner, har dårlige personligheter. Foto: NTB scanpix Vis mer

Spesielt denne kommentaren fikk modellen til å se rødt, ifølge People. Under kommentaren skrev Bella følgende:

«Jeg kunne ønske du kjente til våre personligheter. Og ikke bare det, jeg kunne ønske du skaffet deg et hjerte. Mine velsignelser til deg, kjære. Sjalusi er et rop om hjelp som jeg skulle ønske jeg kunne hjulpet deg med.»

Kommentaren ble, ifølge nettstedet, slettet kort tid etter at Hadid slo tilbake mot kritikken.

SUPERMODELLER: Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Vis mer Vis mer Vis mer

Nakenbilde skapte storm

Modellsøstrene er kjent med negative kommentarer i sosiale medier, og fikk gjennomgå da de i januar i fjor poserte nakne og omslynget sammen for marsutgaven av britiske Vogue.

Bildet ble delt på Instagram-profilen til motemagasinet, og det skapte en storm av negative kommentarer fra følgerne.

KRITIKK: Flere av følgerne liret av seg negative kommentarer til bildet av de to modellsøstrene. Foto: Skjermdump fra Instagram/britishvogue
KRITIKK: Flere av følgerne liret av seg negative kommentarer til bildet av de to modellsøstrene. Foto: Skjermdump fra Instagram/britishvogue Vis mer

Bildet fikk tusenvis av likerklikk, men i kommentarfeltet fikk modellsøstrene virkelig gjennomgå. Det er tydelig at mange fans ønsker å uttrykke meningene sine rundt nakenbildet.

«Ekkelt. Jeg kan nesten ikke tro det. Hva er det de prøver å vise? Jeg bare hater det», kommenterte en av følgerne.

«Hva i alle dager er det her? Ekkel posering. Hvordan kan dere få to søstre til å gjøre noe sånt, æsj», kommenterte en annen.

NÆRT FORHOLD: Søstrene Bella og Gigi Hadid trives i hverandres selskap og tilbringer mye tid sammen. Her avbildet i fjor under en tennisturnerning. Foto: NTB scanpix
NÆRT FORHOLD: Søstrene Bella og Gigi Hadid trives i hverandres selskap og tilbringer mye tid sammen. Her avbildet i fjor under en tennisturnerning. Foto: NTB scanpix Vis mer

Flere av følgerne reagerte sterkt på at bildet ser ut til å være kraftig redigert, og mange påpekte at Bella ikke ligner på seg selv.

«Hvorfor er ansiktene så sykt redigert? Man kan nesten ikke se at det er dem», skrev en av følgerne.

«Det det ser ikke ut som Bella i det hele tatt, er vi sikre på at det er henne? Hun ser så sykt annerledes ut», mente en annen.

LES OGSÅ: Begge eksene fant seg over 30 år yngre damer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer