Slår tilbake mot ondsinnede rykter

«Grey's Anatomy»-stjernen Katherine Heigl har vært taus om rykteflommen i ti måneder - helt til nå.

SEOGHØR.NO: Katherine Heigl (35) har gjort suksess med serien «Grey's Anatomy» og filmer som «27 Dresses» og «Knocked Up», men har også måttet tåle krass kritikk for hvordan hun driver som skuespiller.

I fjor høst fikk hun gjennomgå i en artikkel i The Hollywood Reporter, der hun ble slaktet for sine mange divanykker i forbindelse med innspilling og promotering av filmer.

Heigl kommenterte aldri saken selv den gang, og ble nok virkelig tatt på senga da hun ble konfrontert med påstandene i helgen - drøyt ti måneder etter at kritikken ble fremsatt.

TØFFE: Ifølge kritikerne er Katherine og moren Nancy, som begge er tilknyttet produksjonen av «State of Affairs», kravstore og krevende å jobbe med.  Foto: FameFlynet Sweden
TØFFE: Ifølge kritikerne er Katherine og moren Nancy, som begge er tilknyttet produksjonen av «State of Affairs», kravstore og krevende å jobbe med. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Filmstjernen virket flau og usikker på hvordan hun skulle besvare spørsmål om kritikken, som rammet både henne og produsentmoren Nancy Heigl, da hun gjestet NBCs presseturné-presentasjon i Beverly Hills søndag. Det skriver Variety.

- Jeg oppfatter definitivt ikke meg selv som vanskelig. Jeg ville aldri vært vanskelig med vilje. Jeg tror ikke moren min oppfatter seg selv som vanskelig, svarte 35-åringen.

- Jeg tror det er viktig for alle å te seg profesjonelt, respektfullt og vennlig, så hvis jeg noen gang har skuffet noen, så var det aldri med vilje, understreket Heigl, ifølge E!News.

Tøff og frittalende

Heigl befant seg på pressemøtet for å promotere sin nye TV-serie «State of Affairs», der hun spiller en CIA-analytiker som daglig briefer den kvinnelige presidenten om globale sikkerhetsspørsmål.

Serien er ventet å bli en stor suksess ifølge Variety, noe som sikkert vil være kjærkomment for Heigl. Hun ble fridd tidlig fra kontrakten hun hadde med den prisbelønte dramaserien «Grey's Anatomy» i 2010.

Ved siden av å angivelig være kravstor på filmsett og promoteringsturer, har trolig Katherine Heigls evne til å snakke rett fra levra fornærmet enkelte i filmbransjen. I 2008 beskrev hun Judd Apatows «Knocked Up» som «litt mannssjåvinistisk» i et stort intervju med Vanity Fair.

TV-STJERNE: Katherine Heigl (første rad t.h) slo igjennom som dr  Izzie Stevens i TV-serien «Greys Anatomy».
TV-STJERNE: Katherine Heigl (første rad t.h) slo igjennom som dr Izzie Stevens i TV-serien «Greys Anatomy». Vis mer

- Den fremstiller kvinnene som noen furier, som humørløse og snerpete, og mennene blir fremstilt som elskelige, tullete og gøyale, uttalte hun dengang.

LES OGSÅ: - Jeg elsker menn med måne