LEI AV HETS:  Adele har sett seg grundig lei på netthets fra anonyme nett-kritikere. Foto: NTB Scanpix
LEI AV HETS:  Adele har sett seg grundig lei på netthets fra anonyme nett-kritikere. Foto: NTB ScanpixVis mer

Adele:

Slår tilbake mot nett-trollene

- Jeg gir så langt faen.

(Seoghør.no): Superstjernen Adele (28) har for lengst erobret verden, og det har nesten blitt kutyme for briten å sveipe med seg alt av priser hun er nominert til. Hennes siste album «25» kom ut i 2015 og vant henne fem prestisjetunge Grammy-statuetter.

Da hun i februar i år deltok på den 59. utgaven av musikkfesten, stilte hun opp på rød løper i en spesiallaget, grønn kjole fra det eksklusive franske motehuset Givenchy. Kjolen, som både glitret og var delvis gjennomsiktig, fikk skryt fra flere hold og sørget for at 28-åringen havnet på de fleste «Best kledde»-listene.

Alle var imidlertid ikke på lag med superstjernen. På Internettet kastet flere stygge kommentarer hennes vei, og enkelte sammenlignet henne med en karakter i filmen «Shrek». Prinsessen i den kjente filmserien, Fiona, har nemlig også på seg en grønn kjole. I tillegg til dette, er huden hennes grønn.

- GIR FAEN: Popstjernen Adele ble av flere sammenlignet med karakteren Fiona fra «Shrek»-filmene. Det fant hun seg ikke i. Foto: NTB scanpix / UIP
- GIR FAEN: Popstjernen Adele ble av flere sammenlignet med karakteren Fiona fra «Shrek»-filmene. Det fant hun seg ikke i. Foto: NTB scanpix / UIP Vis mer

Går hardt ut

Adele har selv fått med seg de upassende bemerkningene, og valgte nylig å ta opp temaet under en konsert hun spilte i Australia.

Det er musikkmagasinet NME som omtaler artistens hardtslående kritikk mot nettmobbingen. Adele er kjent for å snakke med fansen mens hun står på scenen, og i Perth valgte hun å komme med en tirade mot nettrollene - som har sammenlignet henne med et troll.

- Jeg gir så langt faen. Dette var Givenchy Couture. De kan si hva de vil, sa hun og fortsatte:

VINKLER FARVEL TIL TROLLENE: Adele tok et oppgjør med hvordan flere nettroll hadde fremstilt henne etter Grammy-utdelingen. Foto: Splash News, NTB scanpix
VINKLER FARVEL TIL TROLLENE: Adele tok et oppgjør med hvordan flere nettroll hadde fremstilt henne etter Grammy-utdelingen. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

- Jeg er jo åpenbart en stor dame og jeg er veldig glad i å spise mat, men jeg trente to ganger om dagen for å få plass i Givenchy-kjolen. Den var veldig stram, sa stjernen.

Det 28 år gamle stjerneskuddet virket ikke å være preget av netthatet, og tok det hele med et stort smil. Det var likevel sikkert godt å få blåst fra seg foran tusenvis av fans på scenen mellom hitlåter som «Hello» og «Set Fire To The Rain».

Avslørte giftemål

Det er ikke bare antrekket Adele har fått Grammy-skryt for. Etter å ha dratt med seg fem priser, holdt hun en slagkraftig takketale som gikk viralt.

Ryktene begynte å svirre da 28-åringen for første gang omtalte sin kjæreste gjennom fem år, Simon Konecki (42), som hennes «ektemann». Dette skriver People. Etter å ha brukt mye av talen sin på å skryte Beyoncé (35), som var nominert i samme kategori, opp i skyene, gikk stjernen over på menneskene hun har tett rundt seg.

ÅRETS ALBUM: Adele vant Grammy for årets album. I takketalen hyllet hun Beyonce. Video: CNN Vis mer

- Grammys, jeg setter pris på det. Akademiet, jeg elsker deg. Min manager, min ekstemann og min sønn - dere er grunnet til at jeg gjør dette, sa «Hello»-sangeren fra scenen.

Artisten har frem til nå omtalt Konecki som hennes kjæreste og partner. Paret har sønnen Angelo (4) sammen og holder både han og deres privatliv ute av medienes søkelys.

Like etter at 28-åringen hadde levert sin hjertevarme tale fra scenen, knakk hun like gjerne prisen sin i to, for å dele med med Beyoncé.

LES OGSÅ: Adele er verdens mest innflytelsesrike