IKKE BIFIL: - Kvinner er vakre. Jeg liker ikke kvinner på den måten, men vakre - ja, det er de, sier superstjernen Rihanna. Foto: All Over Press
IKKE BIFIL: - Kvinner er vakre. Jeg liker ikke kvinner på den måten, men vakre - ja, det er de, sier superstjernen Rihanna. Foto: All Over PressVis mer

Slår tilbake mot nett-ryktene

- Jenter vil bare ha det gøy, mener superstjernen.

SEHER.NO: R&B-stjernen Rihanna (21) har den siste tiden måttet tåle rykter om at hun er biseksuell, etter at diverse bilder har sirkulert på nettet - der sangeren griper tak i puppene til en kvinnelig venn.

"Umbrella"-skjønnheten datet som kjent en annen popstjerne, Chris Brown, i to år, men forholdet mellom dem tok slutt da han banket henne opp i februar i år. Den siste tiden har Rihanna nektet for rapportene som har linket henne til rapperen Drake, samt skuespiller Tristan Wilds, med begrunnelsen om at hun ikke er helt klar for å date igjen.

Ved midlertidig å avfeie menn, har 21-åringen derimot bare kastet ved på bålet til dem som tror at hun nå i hemmelighet har funnet en slags kjærlighet til andre kvinner - rykter som har sirkulert på nettet siden januar, etter at bildene av Rihanna ble publisert, der hun åpenbart har det svært gøy sammen med venninner...

På det ene bildet ser popstjernen ut til å kjærtegne puppene til en av sine kvinnelige venner. Men selv avfeier hun nå ryktene, og sier at hun bare er en eneste stor flørt, som setter pris på den kvinnelige figur.

- Det finnes tonnevis av dem online (bilder der hun griper tak i pupper, journ. anm.). Jeg har ikke så mange, så hver gang jeg ser et bra par - griper jeg tak i dem! Kvinner er vakre. Jeg liker ikke kvinner på den måten, men vakre - det er de. Jenter vil bare ha det gøy, sier hun, ifølge Contactmusic.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss påseher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeordSEHERTIPStil 1901!

LES OGSÅ: Hun liker ham veldig godt