RASER: - Om du vil røyke hasj, så kommer du til å røyke hasj. Det er ikke som om to små jenter klarer å få deg til å gjøre noe du ikke har lyst til, sier Miley i intervjuet med avisen. Foto: Splash News/ All Over Press
RASER: - Om du vil røyke hasj, så kommer du til å røyke hasj. Det er ikke som om to små jenter klarer å få deg til å gjøre noe du ikke har lyst til, sier Miley i intervjuet med avisen. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Slår tilbake mot narkoanklagene

Miley Cyrus nekter for å ha tvunget artisten Joe Jonas til å prøve hasj.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Joe Jonas (24) anklaget nylig Miley Cyrus (21) og Demi Lovato (21) for å ha fått ham til å røyke hasj. Jonas fortalte at han til slutt ga etter for gruppepresset.

- Den første gangen jeg prøvde hasj var sammen med Demi Lovato og Miley Cyrus. De sa: «Prøv det! Prøv det!» så jeg ga det et forsøk. Det var helt OK, men jeg driver ikke med slike ting lenger nå, sier Jonas i intervjuet med Vulture.com ifølge Contactmusic.com.

POPSTJERNE: Demi Lovato har hatt flere store hits i USA. Blant annet låten «Skyscraper». Foto: All Over Press
POPSTJERNE: Demi Lovato har hatt flere store hits i USA. Blant annet låten «Skyscraper». Foto: All Over Press Vis mer

Nå slår derimot Miley hardt tilbake. I et nytt intervju med New York Times levner sangeren liten tvil om hva hun mener om saken.

- Om du vil røyke hasj, så kommer du til å røyke hasj. Det er ikke noe to små jenter klarer å få deg til å gjøre, hvis du ikke har lyst til det, sier Miley i intervjuet med avisen.

- Jeg tenkte at han kanskje sa det han sa for at det skulle få ham til å fremstå som en tøffing, forsetter Cyrus.

Den 21 år gamle superstjernen tror det ville vært veldig vanskelig for henne og Lovato å påvirke den tre år eldre Jonas.

- Vi var så unge at man heller burde ha stilt spørsmålet: «Hvordan kunne du kjenne at jeg påvirket deg?», avslutter «Wrecking Ball»-stjernen.

LES OGSÅ:  - Miley Cyrus fikk meg til å røyke hasj