Slår tilbake mot Mostue-kritikk

- Jeg skjønner ikke at hun vil bo i Norge hvis det er så grusomt.

KONTROVERSIELLE UTTALELSER: TV-veterinæren Trude Mostue (t.h.) får kritikk fra flere kjendiser etter at hun i et intervju med TV 2-programmet «Trude» beskriver livet i Norge som «klaustrofobisk». Foto: TV 2
KONTROVERSIELLE UTTALELSER: TV-veterinæren Trude Mostue (t.h.) får kritikk fra flere kjendiser etter at hun i et intervju med TV 2-programmet «Trude» beskriver livet i Norge som «klaustrofobisk». Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: TV-veterinæren og tidligere «Skal vi danse»-deltager Trude Mostue fikk i går mye oppmerksomhet da det ble kjent at hun beskrev livet i Norge som «klaustrofobisk».

I et intervju i TV 2-programmet «Trude» skal hun blant annet vise til at hun skal ha blitt truet etter at hun kritiserte norske kvinner som sendte ettåringene sine i barnehagen.

- Norge er så lite at det blir rett og slett klaustrofobisk. Og så har vi det store trollet, nemlig janteloven. Man skal ikke stikke seg ut, men heller være en sau som alltid breker etter politikernes regler. Skiller man seg ut, blir man slått ned i støvlene med et brak, og folk kommer da med ondskapsfulle og usaklige ytringer. Det er en litt barnslig nasjon, sier Mostue ifølge VG i TV 2-programmet, som sendes onsdag.

Flere norske kjendiser, som har bodd i utlandet, sier i dag til avisen at de ikke kjenner seg igjen i hverdagen Mostue beskriver.

Den London-baserte artisten Lisa Stokke stiller seg undrende til at Mostue velger å bo i Norge, hvis hun ikke trives.

- Det virker som hun har en forestilling i hodet sitt at Norge lever i 50-årene. Kanskje hun bør ta en runde med seg selv. Hun trivdes jo ikke i England heller. Jeg skjønner ikke at hun vil bo i Norge, hvis det er så grusomt.

Kjendisstylisten Jan Thomas sier til VG at han ikke angrer et sekund på at han flyttet hjem til Norge fra sitt opphold i Hollywood.

- Uansett hvor man bor i verden så får det konsekvenser hvis man stikker seg fram. Se bare på meg: jeg har alle forutsetninger for at folk skal dømme meg, men jeg har lykkes. Jeg oppfordrer fol tik å følge «Jan Thomas-loven» anno 2011: «Tro at du er noe».

Mostue har foreløpig ikke kommentert de norske kjendisenes uttalelser.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Dette er første gang jeg har blitt skikkelig redd.