Helene Olafsen:

Slår tilbake mot mammapolitiet

En video på Helene Olafsens Instagram-profil fikk uventet respons.

SVARER: Helene Olafsen lot ikke kritikken stå uimotsagt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SVARER: Helene Olafsen lot ikke kritikken stå uimotsagt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Aller første mini-shred med selvlaget crew», skrev TV-profil Helene Olafsen (31) på Instagram i julen.

Til teksten delte hun en kort snutt av seg selv og sønnen Louie på snowboard i Hemsedal, men det som i utgangspunktet var en artig videosnutt av mor og sønn, fikk heller uventet oppmerksomhet i kommentarfeltet.

Svarte på kritikken

Flere bet seg nemlig merke i at ingen av dem hadde på seg hjelm, noe som fikk enkelte til å reagere i kommentarfeltet. På en av kommentarene valgte imidlertid Olafsen å svare.

«Jeg er helt for hjelm jeg, bruker alltid det når jeg kjører, men her er det snakk om 3-4 km/t, og jeg har kjørt snowboard hele livet. I langrennsløypene bruker ingen hjelm, og ikke de som går på bena heller. Jeg er for å bruke huet, men mot å være fullstendig firkantet», skrev hun.

- Ble forbanna

Da hun nylig gjestet «God Morgen Norge» uttalte hun seg også om kritikken.

- Jeg pleier ikke være så hissig på å svare på sånne ting. Jeg føler at de prøver å luke meg inn, men denne gangen ble jeg skikkelig forbannet. Jeg er helt for å bruke hjelm, det er veldig viktig å si. Det bruker jeg alltid selv, men her er det helt flat bakke. Jørgen går ved siden av og filmer, så sakte går det, sa hun da.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

På spørsmål om hun syntes det var provoserende at noen antydet at hun satt sin egen sønn i fare, svarte hun at det er «veldig irriterende». Samtidig forklarte den tidligere «Senkveld»-programlederen at hun som forbilde må gå frem som et godt eksempel, noe hun også prøver å gjøre.

- Men her ble jeg forbannet. Jeg tenker at alle som har hatt med unger opp i bakken: prøv å tre den hjelmen utenpå i tillegg til alt annet, det hadde ikke vært en god opplevelse, fortsatte hun.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Olafsen.

Helene Olafsen har sønnen Louie med forloveden Jørgen Nilsen (31). Paret venter for tiden sitt andre barn sammen.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya. Her viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

LES OGSÅ: Dette fikk du ikke se: - Kroppen skalv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer