Slår tilbake mot mamma-kritikken

Superstjernen fyrte løs mot talkshow-vert.

FYRER LØS: Jennifer Aniston svarer på mamma-kritikken fra Bill O'Riley, og hevder det ikke alltid er like lett å finne seg en livspartner. Foto: All Over Press
FYRER LØS: Jennifer Aniston svarer på mamma-kritikken fra Bill O'Riley, og hevder det ikke alltid er like lett å finne seg en livspartner. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Superstjernen Jennifer Aniston (41) snakket nylig ut om at kvinner ikke lenger trenger å ha en mann i livet sitt for å starte en familie. Mulighetene var mange, og det setter sikkert mange pris på.

- Kvinner forstår det mer og mer at man ikke behøver en mann om man vil ha barn. Tidene forandrer seg, og det er fantastisk at vi har så mange forskjellige valg nå til dags, fortalte Aniston.

Uttalelsene fra Aniston møtte kritikk fra TV-verten Bill O'Reilly, som i sitt show forrige uke mente skuespillerens kommenterer var destruktive for vårt samfunn, og anklaget Jennifer for å svekke farsrollen.

Ifølge People.com fyrer nå stjernen tilbake mot O'Reilly.

- Selvsagt, det ideelle for å være foreldre, er naturligvis to foreldre i en model alder. Foreldrejobben er noe av det vanskeligste på jorden. Og selvsagt, mange kvinner drømmer om å finne «Prince Charming», men for dem som ennå ikke har funnet deres Bill O'Reilly, er jeg glad vitenskapen har gitt oss flere andre valg, sier skuespilleren.

Aniston er for tiden filmaktuell med «The Switch», en film som handler om en kvinne som blir gravid ved hjelp av en sperm-donor.

- Fedre bringer en psykologi til barna, som jeg mener er undervurdert i samfunnet. Jeg mener menn ufortjent blir nedprioritert når det gjelder foreldrejobben.

Aniston fortalte nylig at hun var mektig lei over alle graviditetsryktene rundt henne, og fortalte syrlig at hun sannsynligvis hadde vært gravid 15 ganger i år, skal man tro på det som skrives i media.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Har vel vært gravid 15 ganger i år